för ett halvårslön kan du…


…ja, vad kan man för ett halvårslön? Du kan äta en frukost- en mellanmål – en hamburgare och ta en drink… småsaker egentligen.

dyraste frukosten kan man inta i Moskva, smaklöshetens huvudstad. Hotel Ritz Carlton som serverar delikatessen kallad ”Tsarens frukost” innehållande rysk vodka, gåslever och kaviar. 10 000 kr kostar. Blir jag ens mätt? Fast klart det är dyrt att hålla sig smal…ingår påtår av vodkan?

dyraste mellanmålet kan hittas i Usa på hotell Westin. En bagel med mjukost, vit tryffel, marmelad på Riesling (vin) och toppas med guldfolie. 6700 kr för bageln.

dyraste hamburgaren är från Las Vegas en annan smaklös stad med storhetsvansinne. Mandala Bay ska du besöka om du är sugen på denna delikatessen innehållande köttfärsbiff från japanska Kobe, svart tryffel och gåslever. Lagd snyggt mellan två brödbitar som sig bör. Pris 33 400 kr.

dyraste drinken – 27.321 -> det är namnet förstås på drinken och inte priset. För den är betydligt högre och går loss på 48 500 kr i Dubai på hotell Burj Al  Arab. Men om du tycker att den är för billigt för din smak så kan du få en Martini on the rocks, för 67000 kr dock inte i Dubai utan i NewYork på Algonquin Hotel.  Iskuben ska du se upp med. Den är en diamant. Svälj inte den.

Det ni brats. Som bara vaskar alternativ sprutar skumpa. Ni har nåt att lära.

7 tankar om “för ett halvårslön kan du…

  1. Nog undrar en oinitierad hur det verkligen finns nån som kan ödsla tid på att sammanställa en sån här lista, för jag kan inte tänka mej att du kommit på iden att leta efter dessa ”fakta”
    Önskar dej en fin vecka, som dessvärrre börjar med ett eländigt regnande… bara fixa ett paraply 🙂

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.