en trendbrott?…


Medan de flesta av oss försöker se yngre ut, så finns det i alla fall en som lägger ner stor möda för att se äldre ut. Jag undrar förstås varför? Och det gör tydligen även polisen också.
Killen som trots det skickliga maskeringen ertappades efter en flygresa från Hong Kong vill söka politisk asyl i Canada.

Jag undrar varför han inte kunde vara sig själv under resan?
Och om man tänker ut en sån beklädnad, tänker på hur man rör sig, varför glömma bort händerna? Handskar  hade nog hjälpt. Gamlingar fryser ju ofta.

Eller så ville han bara bli världsberömd. Det lyckades han ju med…Men kunde han prata utan att det syntes att det var en mask? Och blinka?…

Det är kanske mest troligt att han har inte alla tomtar hemma dock.

AB, Expressen, SvD AB

5 tankar om “en trendbrott?…

  • Fast jag förstår inte varför han ska straffas.
   En utställning på Fotografiska den 20 november. Men det kommer bara pågå i 15 minuter. Det är inte mycket. Men det är nåt…

   Gilla

 1. Jag måste dock säga att masken var välgjord….När du har utställning på fotografiska så kommer jag att vara i Stockholm, vi ska till Stora Essingen då så jag tänker smita till Fotografiska om allt funkar, vi ses där!

  Gilla

 2. Hehe. Snart kommer vi att få se fler och fler photoshoppade ansiktsbilder med helt andra ambitioner än tidigare. Faktiskt: just att få människoansikten att se äldre ut var en av övningarna i kursboken om Photoshop som jag plöjde igenom i våras. Minns: idealen förändras genom åren. Exvis i gångna dagar var ju idealet för kvinnor att vara feta & bleka. Ett tecken på rikedom & välstånd!

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.