ogenerat…


I mitt hus blev en lägenhet såld nyligen fick vi veta av White Fastighets mäkleri.  I Utskicket stod följande:

Effektiv 3:a – Soligt kungsbalkong – Fri utsikt – Ogenerat läge


Ogenerat läge….Jag förstår förstås vad de syftar på, men komiskt låter det. Och onödigt. Men mäklarfirmor tävlar nog i vem som kan hitta det mest originella och säljande nonsens fras.

Men det lyckades. Lägenheten såldes för 68 000 kr/m2. 3 rum på 73 kvm! Och renoveringen redan påbörjats till grannarnas stora glädje 😉 Nu pågår bara 3 renoveringar i vårt hus ( som för övrigt genomgått stambyte relativt nyligen, och då blev det mesta uppfräschad av de boende).  Gud vad folk har mycket pengar att slösa. Eller?… Nääää det har de inte, det är banken som har det.

I det här huset flyttar folk heeeeela tiden. Ut och in….ut och in… Jag känner nästan inte igen någon alls längre. Genomsnittet blir ca 2 år. Varje byte innebär också renovering. Ofta blir det 2 per lägenhet. En inför försäljningen för att få bästa priset, sen en renovering efter inflytt, då man ska göra om den efter smak.  Puhhh… så ambitiöst.

Det jag önskar däremot att mina väggivägg grannar flyttar, för snart orkar jag inte med deras skrikande ungar som väcker mig redan 6.30 med deras skrik, spring med skorna på  samt ihärdig bankande med leksaker. Jag börjar tappa mig själv mer och mer och mordiska tankar är inte ovanliga när jag vaknar med sprängande huvudvärk på grund av deras våldsamma framfart på morgonkvisten.  Jag hatar dem. JAG HATAR DEM!!!!!!

Barn behöver trädgård, och inte avgaser som leder till lungcancer!

Med andra ord har jag vaknat igen på fel sida av min tillvaro…tacka vet jag Treo…vilket då tar bort huvudvärken. Tyvärr ersätts värken med depression också tack vare Treon. 😦

Hur man en vrider och vänder har man baken kvar, ….nej bar ska det va, och jag fortsätter hata föräldrarna i grannlägenheten.

4 tankar om “ogenerat…

 1. Hata! Hata! Förstår hur du känner det. Barn ska verkligen inte bo i stan. Undrar om inte det byts hela tiden för att man vill tjäna en hacka. Det är nog mycket fusk i branschen. Kolla på Arkelsten. Tror inte hon har rent mjöl i påsen.

  Gilla

 2. Hade liknande problem med barnfamilj (direkt ovanför, i mitt fall) i förra lägenheten. Annars är väl borrande värst (har inte du också skrivit om det?) samt stambyte (luktade i alla fall skit i hela fastigheten när jag under någon månad rensade ur då nyligen avlidna mammas lägenhet). Annars: Viva Treo!

  Gilla

  • Ja, det här ämnet dyker upp lite då och då i min blogg. Oftast när jag får mer nog än andra dagar. Idag känns definitivt som om jag vässar mina knivar, putsar pistolerna, lägger ut gift i fin Agatha Christi anda. Det är kanske fullmåne. Jag vet inte. Men ibland står man bara inte uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.