innan du köper en iPhone…


Innan du köper en iPhone ska du tänka på följande:

 • andas inte i den
 • andas inte på den
 • ha den inte i din väska
 • ha den inte heller i din ficka
 • ta inte fram den om det regnar
 • gråt inte heller över spilld mjölk.

Ja, iPhonen är en rolig telefon att ha, bara man undviker att få in fukt i den. För då har man fått problem. ( här kan du läsa mer om eländet: iPhone och s.k. fuktskadan)

Telefonen har en fuktindikator, som vem som helst kan kolla i hur det står med fukten i telefonen. Min telefon var seg innan jag lämnade in och är fortfarande seg, men har konstaterats att den är fuktskadad, trots att indikatorn är faktiskt vitt. Inte ens rosa och definitivt inte rött som vid fukt skulle indikatorn vara.

Jag är förbannad och vet inte hur jag ska få rätt mot en rövarbanda… För någonting är definitivt fel när jag får svar ” du kanske hade den i väskan och den blev kall, och då bildas det fukt när den kommer in i värmen”.

indikatorn - rött betyder fuktskada

 

Hallååååå….jag lever i Sverige. Det är klimat här.
Men kanske borde bygga en prototyp av  en miniaggregat, som håller iPhone på en konstant 22 graders temperatur.
Varför är det mitt fel att den inte klarar växlande temperatur? Det är ett jävla sätt att skyla felet på konsumenten.  Apple är oärlig och Anovo är deras antagonist.

AB, AB , AB, GP

Annons

10 tankar om “innan du köper en iPhone…

 1. Pingback: med imma på linsen… « Divage

 2. Tack för upplysningen! Ska fråga om jag köper en om den klarar fukt. Vet svaret. Expediten kommer att titta på mig med snopen uppsyn och säga: Självklart! Nä, jag väntar med att köpa en. Är nöjd med min lilla mobil som klarar massor. Och vi bor ju i ett fuktigt land. Förresten är det fuktigt överallt på jorden. Mellan varven.

  Gilla

  • Försäljarna är ju inte direkt medelsamma när man vill köpa. Jag har frågat massor av människor om de vet att deras iPhone är känslig på fukt. Alla säger samma sak. Att de inte hade en aning om det.

   Gilla

 3. Har verkligen ingen lust att skaffa en iPhone nu. Man undrar ju om de är så här känsliga eller om du har haft otur och fått ett måndagsex. Hur som helst är det för jävligt att du ska få sådana korkade kommentarer tillbaka. Hur ska man förvara den? Per definition är det ju en MOBIL telefon som man ska kunna ha med sig överallt.

  Gilla

 4. Det totala vansinnet. Gick tillbaka och såg först nu svaret från ”Anders” (med länkar). Men som man brukar säga: Går det att flyga till månen t/r, så ska det väl också gå att …

  Gilla

  • Det är det ultimata sättet att friskriva sig från ansvar. Och som jag skrev visar inte min indikator heller att den skulle vara fuktskadad. Vad har den indikatorn för funktion då?

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.