mitt inre visade i bilder….


…fortfarande har jag inte hämtat mig från iPhone traumat och skojeriet. Att känna sig lurad tar på en och tar tid att komma in i sin vanliga jag. Så här kommer lite mer oskarpa bilder som speglar mitt inre…

 

det inre rummet...foto: AntoniaB © 2010

 

 

lysmaskar ...foto: AntoniaB © 2010

 

 

katten i mörkret...foto: AntoniaB © 2010

 

Annons

5 tankar om “mitt inre visade i bilder….

 1. Konstfotografi. Skärrat inre. Förbannad skulle jag också vara. Tur att man fått veta att dom är känsliga för fukt. Ska vänta med att köpa en tills dom klarar lite moist.

  Håller med Bengt. Mejla och länka till allt du kan. Sänk företaget. Varna folk! Vi har väl inte hur mycket pengar som helst att kasta bort.

  Gilla

 2. Bilderna är häftiga. Vet inte om min favorit är nr. 2 eller 3. Kan inte bestämma mig men du vet ju att jag är den veliga typen 😉

  Det är nog en av de värsta känslorna – att känna sig lurad.
  Ha en bra dag, trots allt!

  Gilla

 3. Inre turbulensdarr i samband med iPhone-traumat? Varför inte maila exvis tidningen Ny Teknik med länk till ditt inlägg? Men stor konst har fötts ur trauman, stora som små! Själv var jag dock helt knäckt när datanätet var utslaget långa perioder – samtidigt som ansvarigt företag har monopol här ute. Teknik som inte fungerar + hästskojare = usch!

  Gilla

 4. Fler superhäftiga bilder – du har ett vackert inre! 🙂 Men det finns inte mycket som är mer påfrestande än att uppröras av diverse företag och instanser som gör vad de kan för att lura en på pengar. Man är ju så liten och kan i de flesta fallen inte göra någonting för att få rätt. Jag förstår din frustration till 200 %.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.