oskarpa tankar…


… lite oskärpa i studie syfte. :=) eller så kunde jag inte hålla kameran still. Zoom är inte att leka med om man inte har fickorna fulla av pengar så att man kan köpa en ljusstark objektiv. Och det har jag inte, så klart. Då blir det inte så lätt i halvmörka ställen. Särskilt om man som jag inte gillar blixt.

Som sagt tidigare, är jag en blyg fotograf som gärna smälter in i omgivningen. Och då är blixten är enbart till nackdel.  Nåväl…. jag gillar ju bilderna. Vad andra tycker får de själva tycka.

rulltrappa foto: AntoniaB © 2010

trappan foto: AntoniaB © 2010

7 tankar om “oskarpa tankar…

  1. Jag gillar också bilderna. Det är kanske också så att den avancerade fotograferingen mer och mer har närmat sig konsten, och har blivit allt mindre av avbildning à la spegel. By the way: Ordintresserad som jag är lärde jag mig i våras ett helt nytt ord: Turbulensdarr. Fascinerande ord från Photoshopvokabulären. Splitternytt svenskt ord, som nyligen bara gav 3 träffar på Google. Alla med hänvisning till Photoshop. Minns dock ej den exakta betydelsen, lite överkurs för mig.

    Gilla

    • Genom dig lär man sig alltid något nytt. Turbulensdarr…intressant ord. Har nu kollat upp och jag är full av beundran av människor som kan komma på såna ord för att beskriva ett företeelse.

      Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.