oskyldig men…ändå inte


Människan är omänsklig. En flygplan nödlandade på Arlande pga ett anonymt tips om att det skulle vara sprängmedel på planet som var på väg till Pakistan.  En kille blev också utpekad som senare framkom av ett försmådd exflickvän.

Nu är killen rentvådd, men vad hjälper det? Han fick inte åka vidare varken med den nödlandade planet eller något annat plan heller. Han är nu ” fånge” på flygplatsen.

Killen är ju oskyldig och ändå litar ingen på honom. Eller litar man inte på att svensk polis gör att bra jobb? Det är ju också möjligt.

Man säger att man är oskyldig tills  motsatsen är bevisat.  Ja, i teorin låter ju alltid bra, men verkligheten är grymmare än så. Man är ju dömd redan i förväg och sen sitter misstanken kvar för evigt.

Just nu finns inte någon säkrare människa i världen att flyga än just honom. Så vad är denna tvekan?

AB , Expressen, SvD ,DN

6 tankar om “oskyldig men…ändå inte

 1. Va´är det din dag idag? Var kan man se utställningen.

  Angående den strandsatta killen – hur kan man bli så svartsjuk så man gör en sån sak. Fan, det vimlar ju av karlar i världen. Varför måste hon ha just honom?

  Gilla

  • Min dag är ju min födelsedag. Ledig från jobbet, men vill inte fyra den för det är inte så kul att åldras. Det är bara pin. Och vill egentligen inte vara med. Fast tvungen.

   Utställningen kan ses på fotografiska museet i november den 22-e kl 15.15 till 15.30 Alltså en hel kvart…..hahaha så det gäller att komma i tid.
   Men man kan redan nu gå in på sidan http://www.lumix1200.se/ och när nedräkningsbilderna har rullat, går du in på utställare och där letar du efter mitt namn.
   Och om du är där så kan du lika gärna rösta på mina bilder. Kan inte skada. Kan jag vinna samma kamera en gång till som jag har. Komiskt skulle det bli. 😉

   Svartsjuka är ju kemist så jag tror inte man rår för det. Men utifrån sett så ja, det finns hur många pakistanier som helst att välja bland. Men hon ville ha ju just honom.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.