vem ska man lita på?…


Den tyska talesmannen Daniel Schmitt hoppar av Wikileak. Han och Assange kommer inte överens.  Kanske bor en lite diktator i Assange, kanske ser han bara annorlunda vad viktigt är. Wikileak är ju hans skötebarn.
Men kanske helt enkelt har unga tjurar svårare att jämka och gå på diplomatins väg. Alla vill ha sin vilja fram.
Vad är viktigt? Små nationella angelägenheter eller stora dito? Ska man prioritera USA-s smutsiga byk eller ta med resten av världens också?
Det finns mycket att tvätta rent och vädra, all världens Ariel kommer inte räcka till den saken är klar. Nog kommer lite Grumme såpa behövas också. Det finns nog inte en enda land i hela världen som inte har dokument de gärna vill dölja, och önskar att den faller i glömska för evigt.
Att driva ett företag är som att vara gift. Man bör samarbeta och jämka, annars fungerar den inte. Men idag skiljer man sig så fort problem dyker upp i äktenskap också. Precis som hos Wikileak, får jag inte som jag vill – då slutar jag. Enkelt.

Expressen

Annons

4 tankar om “vem ska man lita på?…

  1. ”Ska man prioritera USA-s smutsiga buk eller ta med resten av världens också?”

    Bra fråga! Buk var kul men det heter byk i detta sammanhang. Tvätta någons byk!

    Assange är en märklig kille. Det är så tyst om honom. Vad gjorde han i sänghalmen med Anna och Sofia? Det blir nog ingen rättegång så vi kommer nog aldrig att få reda på det. Tråkigt. Jag är nyfiken gul…

    Gilla

  2. ”Giftermål är den största orsaken till skilsmässa”.(Groucho Marx). Men ibland: vad vet man om människor egentligen? Inte minst när det gäller s.k. offentliga personer.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.