29 000 dagar…


Enligt reklamen för Fritidsresor  består livet  av ca 29 000 dagar, ja 80 år.  Det får svenskarna som för övrigt bara irriterar sig över reklam i tv och gärna bojkottar reklamfinasierade kanaler –  köpa resor. Över förväntan.  Det blev rus efter resorna. Och orsaken heter tydligen skådespelaren Mads Mikkelsen som förgyller klippet.   För övrigt en ful skådis, som på en märkligt sätt allt som är egentligen fult på honom blir till något super tilltalande och snyggt. Det är viss det som kallas för fulsnyggt.  Och inte är han talanglös heller.

Men kommer ändå inte förstå fenomenet. Varför blev resorna slutsålda? Han ska väl inte med på resorna. Eller?….

Jag är mest bestört  över de 29 000 dagarna.  Det känns så litet.  Med dagar räknat blev livet mer verkligt. I alla fall för mig. Och jag nästan önskar att någon har talat om för mig i tidig ålder att livet är så jävla kort.   Du som läser det får gärna skratta åt mig, men i år uttryckt känns det mer bastant. På dagar blev det mer närgånget och verkligt.  Specielt när jag tänker på hur dagarna rusar iväg. Jag knappt hinner vakna innan dagen är redan slut.  Och veckorna staplar sig över varandra, och vips julen är här och man planerar nästa semester.

Kanske här har jag förklaringen för ångesten som har kommit över mig i de senaste månaderna. Helt oförklarligt. Men väldigt drastiskt.

Expressen

Annons

6 tankar om “29 000 dagar…

  1. TYCKS HA MISSAT DENNA GOSSE… TRODDE JAG SKULLE HITTA FILMEN PÅ FRITIDSRESORS SIDA, MEN ICKE. EJ HELLER NÅN LÄNK PÅ EXPRESSEN, SÅ JAG FÅR VÄL HÅLLA UTKIK FÖR ATT BILDA MEJ EN UPPFATTNING…..DET JAG SETT HITINTILLS KÄNNER JAG VARKEN ELLER FÖR….

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.