UFO ovanför Stockholm?…


Den är maffig. Lite skrämmande…Och fantasin skenade  iväg omedelbart. Är det en  ufo eller bara ett  atommoln? Otroligt vad naturen kan skapa. Ett moln precis ovanför Sergelstorget i Stockholm. Där folk trängdes med blicken fastnaglade vid skyltfönstret, för att pengarna brände i fickorna. Ingen verkar ha märkt formationen ovanför för konsumtionsgudens lockrop kallade dem.

puffmoln foto: AntoniaB © 2010

Kanske heter den Cumulonimbus ->åskmoln. Kanske heter det något annat för det varken åskade eller regnade, inga gröna varelser har jag sett heller om vi bortser från pojkvänner som var tvungna att genomlida shoppingrundor för husfridens skull. 🙂

Annons

6 tankar om “UFO ovanför Stockholm?…

 1. Gillar sånt!

  Kopierar mitt svar på din fråga:

  ”Använder för det mesta tele, vilket innebär att jag sällan söker ögonkontakt eller frågar. Är inte så förtjust när personer måste ställa upp sig för att jag ska ta en bild, men man måste välja situation så det inte blir kränkande eller till skada för dom man fotar som inte är medvetna om kameran.

  Tvärtom är det med fåglar eller djur då jag alltid försöker få ögonkontakt eftersom dom inte förställer sig eller kammar till sig för att vara med på bild.

  Som du ser tar jag ibland bilder bakifrån eller från sidan och det är en bra träning om du känner dig osäker.

  Fota på och använd fantasin – det är mitt tips!
  Gärna svartvitt”!

  Gilla

 2. Ett moln som föder barn! Nej, folk ser ingenting. Vi är så lättlurade. Brukar fråga folk om dom vet vad det är för träd efter Sveavägen. Va! Så tittar dom upp. Nä, har ingen aning? Det är almar kan jag tala om.

  Gilla

 3. Fast att få ett ufo på bild är väl allt lite mer kittlande än att knäppa ett cumulonimbus? Fast å andra sidan finns det ju redan en hel del bilder från förr på ufon. Eller rättare sagt: ”ufon”, (ihoplagda teskedar och dylikt)… Men cumulonimbus ÄR mäktiga (gjorde lumpen inom flygväder/flygflottilj).

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.