grymt om det är sant…


Grym historia om flickan och hundvalparna som hon slängde i floden… Och filmade…Och la ut på You Tube. Det är grymt och hon har antagligen problem som bör behandlas av psykolog. Men hon var inte ensam. Någon måste väl ha filmat henne. Och hon eller han är ju lika rubbad, då hon inte blev stoppad.

Sen blir jag lite undrande över gumman som har räddat valparna.  Rosa… Heder åt henne. Men att hon också blev fotograferad med valparna… Av en fotograf. Har hon ringt själv till honom? Det tror jag nog inte. I små samhälle på landet fungerar inte människor som i storstan. Man är inte mediakåt.  Hon har inte ens hört att flickan var efterlyst. Och varför mår flickan dåligt nu? Varför gjorde hon inte när hon slängde in 6 valpar i floden?

Michael Bay Hollywoodregissör erbjöd 50 000 dollar för den som ger upplysning om flickan. Det är märkligt hur småvalpar engagerar människor, men att folk har svårt på grund av översvämningen i Pakistan verkar ha mindre betydelse. Engagemanget blir inte lika massivt. Pengar strömmar inte in för hjälp.

Om historien är sann är det fruktansvärt  att det finns människor utan empati, och om den är påhittad  blir det ju lika illa det med.

AB,   Expressen,

13 tankar om “grymt om det är sant…

 1. Den ÄR sann… 😡

  Häromdagen bloggade jag runt lite… Har själv skrivit om denna film… Jag hann inte värja mig… Jag satte handen för datorskärmen och trodde jag skulle kräkas… På riktigt! Där satt hon, med en död hund, hon åt djurdelar och hade blod runt hela munnen…Minns inte adressen till sidan för jag ville bara BORT!!

  Jag finner inga ord!!

  Kram Bunny 🙂

  Gilla

 2. Väldigt tragisk och hemsk historia.
  Tyvärr så är ju valparna i famnen på den gamla kvinnan på bilden i Aftonbladet inte ens samma valpar som de som kastas i floden. Hennes valpar är bruna och svarta, medan valparna som flickan kastar är mestadels svarta med vitt på tassar och mage, och den första valpen verkar vara övervägande vit…
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7727433.ab
  Kanske är det flickans föräldrar eller någon annan som velat tona ner det hemska i historien genom att ge den ett lyckligt slut. För jag tror inte några valpar har räddats genom att flyta in i en bäck tyvärr…

  Gilla

  • Inca. Jag vet inte vad, men något får mig att tvivla på helheten. Jag har sett videon. Och på den tvivlar jag inte på. Men just det här med tanten. Att hon lyckades få upp 5 av 6 valpar. Någonting inte riktigt stämmer. Men det kan vara som du skrev. Man vill mildra effekten av grymheten.

   Gilla

 3. Är det sant skulle jag själv hudflänga tjejen. Verkar vara ett ihopkok dock för att få synas. Om valparna var döda innan dom slängdes i floden blir det lite förmildrandae. Men levde dom skulle jag strypa henne som sagt.

  Gilla

  • Svårt att förstå vad som rör i huvudet på henne. Nu sägs att hon mår jätte dåligt av det hela. Men hin mådde inte alls dåligt när hon slängde in valparna. Jag får inte riktigt ihop den här ekvationen. Och vems valpar var det? Hennes familjs? Har även familjen var inblandad i den fast ingen pratar om det?

   Gilla

 4. Skojar du med mig?

  När två män (om jag minns rätt) satte eld på en kanin och slog sönder den andra (eller något liknande) och tvingade en hund att titta på, samt filmade det, så fick de inte ens LITE skit för det.

  Och ”det är inte ens sant”?
  Jag har SETT videon, kolla på den själv om du inte tror att det är sant. Jag såg den innan nyheten om ut om att tanten hade räddat valparna också. Här har du videon:
  http://www.liveleak.com/view?i=bb4_1283184704

  Gilla

 5. det är som och se moderaterna! kasta unga , hungriga välmående potentiella rakt ner i vattnet!

  får hoppas att någon eller några kommer att rädda dem!”I semptember

  Gilla

 6. När Michael Bay lovade 50 000 för upplysningar så sänder han ett stort budskap att ”Det här är j-vla fel, så gör man int, baska!” ..typ. Bara det uppskattas otroligt mycket av oss som förstår att djur har själar, personlighet och kan vara din bästa vän. Förhoppningsvis betyder det att andra ungar som inte har fått hjärnan skapt ordentligt ännu, förstår vad som är rätt och vad som är fel. It’s a thin line.

  Gilla

 7. Hade det varit sant, med tanke på att källan var Aftonhoran, så hade jag bankat ihjäl henne så jävla hårt, nåd hade varit det sista hon hade fått..

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.