män i kvinnokläder…är det roligt det…?


Jag är ganska trött  på program där kändisar ska valsa runt och fjanta sig. Nångång är kanske kul, kanske, men sen blir det ganska bisarr. Har de inget jobb och därmed känner sig nödgade att fylla på kassan för överlevnadens skull?
Blir mer och mer pinsamt.
Och för vem görs alla dessa program? För tv-tittarna eller för dem själva.  För ofta kan man ju läsa –  men vi hade så hiiiiiiiiiiiiiimla kul under inspelningen. Vi blev som en liten familj.
Och varför ska jämt män klä sig ut till kvinnor?  Det var kanske kul när After Dark hade sin storhetstid. Kanske.
Seriöst, varför tycker män att det är så kul att klä sig ut till kvinna? Vari ligger roligheten?

Men framför allt varför finns alla dessa kändistävlingar på olika nivåer?

Och säg inte att jag ska byta kanal (Har ingen tv). För jag skulle inte ens se det under tvång, men det är betydligt svårare att undvika all skriverier om dem både före, under och efter att skiten har sänts.

AB, Expressen,

Annons

3 tankar om “män i kvinnokläder…är det roligt det…?

  1. Vi ska sövas ner så vi inte förstår vad som pågår bakom gardinerna. Media jobba med att skriva om folk i tv och radio. Uppbåda ett intresse för att folk ska titta, se och köpa. Det är ett pariserhjul som aldrig stannar. Om någon inte är så känd i ett tv-program så skriver tidninganr sen och så rullar det hela av sig själv. Det blir CDs, DVDs och böcker. Runt, runt spinner det. Tar aldrig slut.Money. Money. Money.

    Gilla

  2. Det hjälper nog inte om du byter kanal heller, det är samma skit överallt som trycks på ansikten på folk och sen får man höra att ”man kan titta bort”. Hur ska man titta bort när det finns rubriker överallt, ska man blunda när man är ute och går eller handlar eller vad man nu gör? Inte så traffiksäkert…

    Gilla

  3. Allt fler kanaler, men allt mindre sevärt. Det enda vissa kändisar/ex-kändisar gör verkar vara medverkan i fjant-program i tv. Men män i kvinnokläder ÄR riktigt roligt. Om det är ledande politiker vill säga. Har vässat mig i Photoshop i just den genren. Sådan manipulering av bilder har gett mig viss säkerhet med alla Photoshops verktyg, tror jag. Och har varit lika garvframkallade på mig som Google-översättningar oftast är.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.