är konsumtionstiden över?…


Enligt en artikel är just den här helgen är den helg då svenskar spenderar mest pengar på konsumtion. Min gamla stereo gick sönder förra veckan så jag var tvungen att göra en runda i stan. Något orolig var jag för trängseln, men min oro var obefogad.

Antingen var jag tidigt ute eller har folk tröttnat på att konsumera, eller så gör de utanför stan, för det var ovanligt lite folk i butikerna.

Ville passa på och köpa en riktig regnjacka också, helst vitt med gummiartat utskick, vindtät och  rymlig.  Gärna med  kapuschong. Självklart hittade jag inget. Och alla dessa butiker har dessutom likartade utbud i samma prisläge också… Skit tråkigt.

Jag hittade en på nätet till slut, ganska så likadant som jag skulle ha velat, men det är svårt att avgöra om ytan är den rätta. Och gärna hade velat ha två snea bröstfickor också för att kunna stoppa in händerna där.

Tänk om man kunde skicka in sina önskemål när man beställer. Och få det som man vill. Skulle gärna ha kunnat kosta några kronor extra. Det vore nåt.

2 tankar om “är konsumtionstiden över?…

    • Ja, killar är mindre roade av att handla kläder. Men deras outfit behöver inte heller vara avancerad, och då räcker med färre plagg. Jeansbyxa är aldrig fel. Går jag in i en affär för män får jag ångest jag med. Det ser så kompakt och enfärgad ut.

      Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.