valaffischering…slöseri med pengar?


När jag var på väg till jobbet såg jag detta:

.

Alla affischer var nedskurna. Någon gick runt på natten och rev ner allt i mitt område.  Vilken enkelspårig människa måtte han eller hon vara.
För egentligen är inte det slöseri med pengar att affischera? Hugga ner skog eller ens återvinna för att sätta upp affischer för att det är val?

Vad har man för syfte med det. Är inte den en gammal relik från förr då det inte fanns media på samma sätt som det finns idag. Har någon missat att det är val? Eller valfrågorna? Blir någon påverkad av affischerna och tänker hmmmm… Krisdemokraternas affisch är fräsig.  Blir då budskapen mer sann då?

Jag vet att den ska nöta in de olika partiets politiska budskap. Men bryr sig folk om dem, stannar man upp och läser budskapet eller blir det bara en i bruset som stör utsikten. Får man insikt av den nya utsikten?
Är det ens värt pengarna?

Annons

7 tankar om “valaffischering…slöseri med pengar?

  1. Vilken bra bild! Det har regnat och blåst här som bara fan så jag trodde först att affischerna hade blåst ner. Lika bra det. Det ska bli skönt när valet är över. Det är för mycket. Man vill rent av kräkas på allt.

    Gilla

  2. Det enda värde som valaffischerna kan ha är väl möjligen att de hjälper till att höja valtemperaturen, så att så många som möjligt går och röstar, och inte väljer soffan. Annars: valaffischer = meningslöst. Men frågan är vilken valaffisch denna gång som får ”pris” som den mest photoshoppade?

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.