verklighetsfrämmande politiker…


Ja, såna är de.  Våra kära  politiker.  Ja, inte bara våra så är ju lite överallt. De stiftar lagar, som de själva ofta kan förbigå. De drabbas aldrig av konsekvenserna av beslut som oftast slår hårt mot vanlig folk.

Thomas Bodström du gjorde bort dig. För nu ställs ju frågan vad har du att dölja egentligen? Hur många lugnande medel tar du för att klara jobbet? för det kan väl inte vara lite haschcigarett som gjorde dig ovillig till testet i sista sekunden efter att du har redan tackat ja till det..  Eller att du inte heller visste att resultatet är egentligen inte avgår oss för det finns ju sekretess över det?

Dåligt! Mycket dåligt när politiker lever ett liv där de inte vet hur det är i verkligheten. Verkligheten är kränkande emellanåt.
Och tramsiga bortförklaringar kommer vi höra in till evigheter. Suck…

AB, Expressen, SvD, DN

Annons

14 tankar om “verklighetsfrämmande politiker…

 1. Vad har svett med ett urinprov att göra ?
  Det var ju alldeles uppenbart att han efter fått höra testets omfattning fick ”kalla fötter”.

  Gilla

  • Det är kristallklart för alla med lite i huvudet. Och han borde bekänna färg för jag tror trots allt inte att han knarkar, men att han går på nåt medicinering. Vilket då kan visa hur pålitlig en sån här test kan vara.

   Gilla

 2. Hoppas ni har hört även B. Ask säger:
  Ju, jag går med på det, för jag tar inte de droger ni testar ???
  Och jag undrar, vilka droger tar hon då? 😉

  Det har ju flera gånger berättats att de testade riskdagens toaletter t.ex. och hittade massvis med spår efter droger.

  Apropå korkade politiker och deras ideer.
  Först en politiker som eldade upp pengar, sedan en som ville ha könsneutraler toaletter, sedan butlers i tunnelbanan och nu clowner för de gamla i äldrevården och jag som trodde att även äldre personer är vuxna. Då har vi en dåre (nästan) av varje parti.

  Snart slår jag huvudet i väggen för att vakna. Har de fått solsting på semestern eller har de blivit allvarligt skadade i hjärnan?

  Gilla

 3. själv har jag alltid undrat om stora politiker blir sådana egoistiska grisar när de blir politiker eller om sådana typer av människor dras till att ha maktposition…

  Gilla

  • Jag tror att han kanske tog lugnande medel alternativt en treo comp som innehåller opiat, eller så har han nåt sjukdom som medicineras. Vad jag kan se från bilderna har han tex vitiligo.

   Gilla

 4. Jag förstår mig inte heller på politiker… Några verkar vara så dumma att jag inte fattar att de vill styra hela landet (och att vi låter dem göra det också…)

  Gilla

 5. Thomas Bodström ser jag som ett enda stort mysterium (”negativt sett”). Toppolitikerna (mest) verkar onekligen köra sitt eget race, långt från vår vardag. Men bland de ”anonyma” riksdagspolitikerna (exvis) finns säkert massor med fast förankring i verkligheten. Annars, allmänt sett, så hoppas jag verkligen att valet inte avgörs av något ”ovidkommande” (”affär”/”skandal” mm) som dyker upp. Det handlar ju om styret de närmaste fyra åren.

  Gilla

  • Jag tvivlar mer och mer…
   Och så barnsligt och ogenomtänkt av Bodström att backa i sista sekunden. Och skylla på att han var svettig. Blev svettig av att höra vad testen kan visa. Kanske tog han en treo comp? den innehåller ju opiat.
   Klart att såna saker påverkar människorna. Det blev en verklighet för många.
   Nu är jag en blå…bär som min uppfattning har inte förändrats, men säkert finns det folk som blev påverkade.

   Gilla

 6. Jag kallar verklighetsfrämmande politiker för PUV Politiker utan verklighetskontakt i andra sammanhang i min blogg, borde nog lägga till det i dagens blogg om Bodström också…..

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.