en bild rak upp och ner…


Humlegården tidigt på morgonen. En favorit motiv. Taget med min nya kamera Lumixen, inte direkt min förtjänst, alltså  för jag har fortfarande har inte förstått ens en tionde del vad man ska göra och varför. Varför ska man göra saker så invecklade.  Det är bara tusen 😉  inställning hur man ska använda blixten. Tur att jag är inte blixtmänniska. En sak mindre att lära mig. Känner mig lite lost med kameran.

Humlegården i Stockholm

Annons

4 tankar om “en bild rak upp och ner…

 1. Ja, det är inte lätt med alla inställningar och varför och när. Man får koncentrera sig på en grej i taget och sedan nästa. Det blir nog bra till slut ska du se.
  Tack och lov kan man kosta på sig att testa, testa, testa.. 🙂

  Gilla

 2. Fin bild. Jo det där med ny kamera innebär ofta att man får börja om och lära sig igen, men när man väl lyckats klura ut det mesta så börjar dom ”riktiga” bilderna komma.Ser fram emot dina kommande bilder. Själv har jag ingen tid till foto nu så det får ligga på is ett tag.

  Gilla

 3. Det är ju en riktigt bra bild! Med alla (tekniska) prylar behöver man ju annars en inkörningsperiod. För min del räcker det gott med alla nya mobiltelefoner som branschen verkar kräva att man ska köpa minst vart annat år.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.