tappade min spegel…


Igår hände det det jag alltid känner en viss oro för. En spegel hoppade av från sin plats på grund av min oförsiktighet. Ett fall på 1.50 meter.  Det är inte mycket jag är skrockfull för men just speglar är jag nojig över.  Kanske för att jag har jämt otur. Livet känns som om man kissar i motvind, det blir ofta jobbigt.

Visst man ger ju inte upp men inte heller ser man nåt ljusning. Så klart oron och min puls steg en aning.  För jag kunde inte se hur många bitar den delade sig för en vagn som skymde. Spegeln var en sån med handtag och med en vanlig och en förstoringsspegel åt var sitt håll. Den föll i alla i sina beståndsdelar. Förutom själva spegel delen.  För de var hela.

Så vad betyder det?  Ska jag ha nu tur resten av mitt liv?

Annons

8 tankar om “tappade min spegel…

  • Naturligtvis har du rätt:)
   Men å andra sidan med tanke på när jag skrev inlägget så med facit i handen kan jag lugnt säga att tur har jag ju inte haft alls. 🙂

   Gilla

 1. Min spegel gick sönder medan ja låg och sov mitt i natten klockan 03:20 .. Vad betyder d? Det ramlade ner bara jätte konstigt men men ska ja var orolig för det får ja tur eller otur i livet ?? Ändå tro ja inte på sånt men visa vänner sa att det är inte bra att det har gått sönder utan att nån anledning ….

  Gilla

  • Man ska kanske inte dra så höga växlar om det. Jag anser trots allt att det är bara skrock. En skrock som följer och förföljer en. Jag tänker på dem som jobbar med just speglar. Hur många de inte krossar per år. Jag tror dock inte att de har olyckligare liv än genomsnittet.
   Kan ju va så att den satt redan fel från början och då kan räcka att en tung lastbil åkte förbi, blev små skakningar i huset och då till slut drog spegelns tyngd ner spegeln.
   Sen ska man inte heller glömma tankens kraft.
   Den är starkt och börjar man tro på att spegeln kan fördärva ens liv så gör det också.
   Så tänk rätt 🙂 det är mitt råd.

   Gilla

 2. Eftersom det var två speglar får du nu tur i 14 hela år! Det var väl bra. Men allt är ju bara skrock. En del tror på sånt. Det gör inte jag. Jag kan lägga nycklar på bordet och gå under stegar till och med. Och siffran 13 och fredagar och svarta katter är det bäst som finns.

  Gilla

 3. Tur resten av ditt liv… ja, jo, det skulle man nog kunna tro, varför inte sikta på det ??
  Positivt tänkande kan nog hjälpa dej på vägen… lycka till kära du !!
  Men det där att kissa i motvind var riktigt roligt, hahahha jag har aldrig gjort det, (och aldrig hört nån som gjort heller) däremot kan man kanske ha spottat i motvind nån gång 🙂
  kram

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.