smaklöshet för smaklösa…


Smaklöst är bara förnamnet.  För den är riktigt gräsligt. Motbjudande. Tarvlig. Ful. Smakförstörare.Vulgär.

Vem ska ha den? Och varför? (ju jag ser att man ska ha smycke i dem.) Och vem sitter och designar skon?  Vem har hon/han  i tankarna?  Är det någon som har gått  i designskola, men har fått underkänt? Men är ändå designer.

Visst kanske småflickor. Men varför? Borde man inte forma de bättre redan i småflickors åldern? Fast klart varför skulle min smak vara bra? Jag är kanske helt fel ute när jag tycker att den här rosa undret är den mest smaklösa jag har sett på länge.

Kan det vara Anna Bergendahls Converse  som fällde henne? Det är ju få länder som gillar den lätta grunge-stilen till fest. Ju det måste väl vart skon som folk hakade upp sig.

Annons

4 tankar om “smaklöshet för smaklösa…

  1. Håller med om de är smaklösa. För övrigt älskar jag högklackade skor och skulle aldrig ha något annat på mig såvida jag inte tränar, rider, går till ICA eller är på landet. Det kanske inte bara var skorna som fällde Anna men jag tycker nog att hon kunde ha haft något snyggare på fötterna. Det är ju ändå Eurovision och då får man faktiskt se till att glittra lite mer. Inga schlagerbögar skulle rösta på den utstyrseln.

    Gilla

    • Jag använde högklackat förr, men numera åker jag aldrig kommunalt utan går överallt inom city. Det kan man inte göra i högklackat ostraffat.

      Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.