skit i att jobba…


Äntligen ett land som har vettiga lagar. Australien. Den så kallade jetsetssvenskan får inte ge ut sin bok om sin dramatiska men ack så brottsliga liv.Dessvärre får hon göra det i resten av världen.

Blir irriterad gång på gång när brottslingar får denna ynnest. Och i slutändan tjänar en massa pengar för att de inte kunde sköta sig. Att de valde det de valde och antagligen trodde att lagens arm inte når de.

Som boken Shantaram som är skriven av Gregory Roberts. Visst en bra bok, som läses av miljoner av människor, och nu blir den tom film.

Skit i att jobba!

Kan du inte fixa bonusar ( vilket är i och för sig anser jag är brottsligt) begå brott!  Mörda och råna! Va en svin. Ta din straff ( vilket är ju sällan långt)! Sen kan du bikta dig offentligt, skriva bok, fixa filmrättigheterna. Sitta i tv-soffor, prata ut i radio. Sen kan du luta dig tillbaka och leva på intäkterna. Varför ska man gneta! Så jävla dåraktig!

AB

4 tankar om “skit i att jobba…

  1. Ha ha! Ja, jobba, spara och gneta är nog bara till för losers. Svin kommer alltid mycket längre eftersom de inte plågas av empati och annat som inskränker vägen till framgång. Här i Sverigen får man ju inte heller några straff att tala om så här lönar det sig verkligen.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.