orsaken till min tystnad…


Orsaken till min totala tystnad var mitt virusprogram McAffie, som frös min dator.  Och medan Systembolaget har egna tekniker har inte jag det. Tog tid innan jag fick hjälp. Och typiskt nog – och det är precis så i hela mitt liv, – fick jag ett mail hur man skulle kunna rädda datorn. Vilken fil man ska lägga upp och hur. Men det kom 10 minuter för sent. 10 minuter.

Är inte det typiskt.

En del saker är nu borta för gott, andra inte. Men det tar en massa jävla tid att ominstallera  allt man brukar använda.

Men jag märker också att det har hänt förändringar på wordpress också. Knappt jag känner  mig igen på sidan. De kunde väl släppa lite nya mallar också.

Konstaterat också att jag inte alls var saknad, förutom 2 – ni vet vilka ni är. Tack att ni undrade över  vart jag tog vägen.

😦

Annons

5 tankar om “orsaken till min tystnad…

 1. Jaha, du har bytt gardiner. Tufft! Jag provade att byta men då kom inte mina bilder och blogrolls med så jag böt tillbaka snabbt. Man ska väl inte behöva lägga in allt igen? Det ska väl gå automatiskt?

  Hängde du med på den kraschen? Kanske inte så bra i alla lägen att ha Mac – det sägs ju att den är bättre mot virus o s v. Jag har PC och ett virusprogam som heter Panda. Det har jag haft i många år och jag är nöjd med. När datorn pajar då känner man sig väl som hemlös skulle jag tro.

  Gilla

  • Egentligen har jag inte hittat en endaste en som jag gillar bland alla dessa mallar. Och alla mallar tar inte heller bild i header.

   Virusskydd är ju för att skydda och inte för att förstöra. Nu hände det McAffie men kunde lika gärna ha hänt Panda ( har också haft den) eller Norton ( vilket också har haft förr)
   Man inser att man är sårbar och handikappad utan dator. Man vill lita på virusskydd. Såna händelser visar hur lätt att ställa till för mängder av folk. Och vilka säkerhetsrisker det finns.
   En liten bugg och mycket står still.

   Gilla

 2. Välkommen åter 😀
  Trodde du hade blivit sjuk kanske. Prylar kan man alltid ersätta.
  Läste inlägget som feed och tänkte att visst har de kommit med nya mallar. Bara 3 nya sedan 20. april. Men du har hittat nåt nytt. Snyggt blev det!

  Gilla

  • Ju jag var även sjuk också. Och jag trivdes aldrig med den förra mallen. Och den här känns nu ganska ovan. och kanske en aning för manligt.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.