oskuldens färg är vit…


Egentligen ville jag inte skriva mer om det som har hänt i Bjästa, men om det inte var nog med elände så drabbas nu ytterligare en kille av folkets hat. Han som verkligen heter Oscar och inte har med våldtäkten att göra. Namnet Linnea och Oscar är inte dem inblandades riktiga namn förstås, utan fingerade, men för att röra till det så  Uppdrag Granskning  kallar våldtäktskillen vid  namn som en annan klasskamrat redan har. Ett jäkla miss att nu förstöra för en oskyldig kille.

Och självklart ska mobben – som inte kan tänka själva utan agerar utifrån vart vinden blåser  – är  på honom nu och hotar, så den riktiga Oscar nu känner att han måste flytta. Men det riktiga namnet figurerar på det videoklippet som våldtäktskillens mor har lagt ut på You Tube och kan ses i min tidigare inläggs kommentatorsfält.

I en videoklipp för skolavslutning där han delar ut vita rosor till hela klassen och blir applåderad av hela kyrkan.  Vita rosor. Oskuldens färg. I Kyrkan. Vilket hån!
Undrar om den killen kommer överhuvudtaget någonsin förstå vad han hade gjort. Och att våldtäkt är ingen sätt man umgås med flickor.

AB

Annons

En tanke på “oskuldens färg är vit…

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.