årets nyskapare…


Visst blir det jobbigt om tv-n helt plötsligt har mer att säga. När den blir lite uppkäftig och personlig. Och flickvännen driver med en och beter sig som en delfin. Eller retas hon inte?

Hjälp! Ruset är mer psykedelisk än det brukar vara.
Vad göra? Klaga hos polisen. Undrar om polisen kunde hålla sig för skratt. Och vad blir nästa. Rånarnas pistol klickar? Det är bara att anmäla till polisen.
Strupsnaran gick av? Anmäla säljaren till polisen.
Offret slog tillbaka och vägrar vara offer. Anmäla offret till polisen. Opps det gör man ju visst redan.

Vi lever i en demokrati. Rätt ska  vara rätt!

PS.: Jag får förtydliga mig, efter en kommentar jag fick.  En man anmälde till polisen att han har köpt dåligt hasch. Klicka på den markerade länken så kan du läsa hela artikeln.

AB

Annons

6 tankar om “årets nyskapare…

 1. Är överdrivet, fast jag tvivlar på att någon har insett att killen har en titanplatta i huvudet och hjärnan var fullt synligt. Övervåld kallas det, vilket känns jävligt tur att vi har vem vet om någon misstar dig för en våldsman och det hade varit lagligt.. Antar att du inte riktigt tänkt på det..

  Gilla

 2. Skulle så klart ha läst länken.
  Jag kom att tänka på dom amerikanska ungarna som stämde sina föräldrar för att dom tyckte sej ha fått dålig uppfostran !! häpp….

  Jag vet inte, bullar utan tillsatser, vad blir det då ??? Man måste ju ha smör socker, kanel och russin ….. men jag gjorde dom LITE nyttigare genom att ha några nävar med rågflingor i, då blev det automatiskt lite mindre vitt mjöl…

  Gilla

 3. Flåt Antonia, men vet inte om du är djup, sarkastisk eller vad ??
  Sorgligt att säga så begriper jag inte ett smack av vad du skriver. Jag går tillbaka till köket – till säkrare mark och fortsätter med mina kanelbullar… 🙂

  Gilla

  • Texten är sarkastisk, så klart. Det är inte jag som rökte på. Men kanske var inte texten tydligt. Man bör nog läsa artikeln som jag länkade till också. Men jag ville inte bara upprepa vad som står där.

   Kanelbullar ÄR goda. Helt utan tillsatser förstås.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.