jag borde vara död…


…eller så blir jag det snart. Jag dricker ju inte alkohol. Rött skulle det va bra för hjärtat har jag hört. Renar kärlen. Öl är bra för skeletten. Kan man få veta. Kaffe kan förebygga cancer har jag läst. Och inte prata om grön te. Rena mirakelkuren.

Och inget av dem brukar jag.  Jag bara gillar inte dem.
Kvar står choklad. Det sägs att den gör en lycklig på grund av att den stimulerar endorfinerna. Vet inte om det är så. Jag tycker att den gör mig tjock för det mesta.  Men såååååå gott!

Annons

7 tankar om “jag borde vara död…

 1. Jag skulle gärna gå med er men kan inte. Gud så skönt att gå. Vilken lycka! Mardrömmen för mig skulle vara att sitta i rullstol. Att gå kostar inget. Det är gratis.

  Jag dricker vin och äter choklad. Det är nyttigt!

  Gilla

 2. Kära Antonia, du får inte skrämmas så…. här går jag och försöker organisera efter att hela huset varit upp och nervänt eftr golvslipare och vattenskada, jag snabbkollar mailen när jag passerar det nyskurade skrivbordet… (or helt utan pappaer (ännu) och får se dina första ord, ”borde vara död”. Jag slänger mej på telefonen och vill höra ”live” hur det står till med dej – bara för att mötas av en upptaget tutande telefon.

  SÅÅÅÅ jag hinner läsa att det egentligen handlar om oönskade kilon.
  Jag bidrar gärna med 1 timmes promenad sällskap varje morgon runt karlbergskanalen om det kan va nåt ???
  Jag behöver också GÅÅÅÅÅÅÅ, förbruka kalorier alltså, så upp med hakan Antonia. Tacka ja till mitt erbjudande så ger vi oss iväg varje morgon en timme. Du kan få bestämma tiden 7.30 ??

  krm

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.