jag är vilse, hjälp önskas…


När ska man hinna jobba? Det senaste är att buzza, tror jag. För rätt som det är så är något nytt på gång.  Jag har inte twittrat , inte heller hänger jag för mycket på Facebook även om jag har ett konto. Men det är ett hejdlös addande hit och addande dit, inbjudningar haglar till det ena eller det andra, super irriterande.  Tycker jag.Andra älskar det.

Jag har inte blivit bekväm med just den typen av socialmedia.  Wave har jag inte heller testat, för det verkade också jobbigt. Bli inbjuden. Så barnsligt på något sätt. Tappade intresset redan innan. Ju mer hype, desto mindre intresse från min sida.

Och så nu droppade Buzz in. Utan hype. eller så gick det bara förbi mig.  Och jag hakade på. Bara av farten och det är för att jag inte behövde ett inbjudan, inte heller en massa inställningar. Har man gmail, så är man med om man vill eller så kan man enkelt bocka bort.

testade i natt från min ihpone  då jag hade svårt med den egna sömnen.  Lät främmande följa min vånda. Så jag fick stöd från dem närboende.  Kul.

Men! Varför ska man egentligen hålla på och meddela hela världen om bagateller. Visst kan vara roligt att främmande människor ger tips hur man kan fånga John Blund, men upplever nog en aning fånigt redan från min egen sida att gå ut mitt i natten med för övrigt rätt värdelösa meddelande.

Kan någon ge mig förslag varför man ska använda dem?

Jag är vilse!

Annons

6 tankar om “jag är vilse, hjälp önskas…

 1. Man blir trött. Jag har konto på Facebook men är aldrig där. Twittra gör jag kanske en gång i månaden. Buzz och det du skriver om har jag inte ens hört talas om. Det något som heter hi5 – high five – också. Blev jag indragen i. Men vill inte vara med. Det blir för mycket.

  Gilla

 2. Jag använder inget sånt alls egentligen så jag vet inte vad vitsen med det är. Det får de som gillar det svara på 🙂
  Det kanske är bra om man har en massa vänner så slipper man behöva ringa dem var och en när något (visserligen ointressant) har hänt?

  Gilla

 3. Jag är nog snäppet värre än du när det gäller att haka på olika trender. Dvs att INTE haka på… Visserligen är jag aktiv på facebook och tycker att det är kul, men jag får erkänna att jag har ingen iphone och vet knappt vad det är – eller varför man ska ha det? Jag har en mobiltelefon, det räcker.
  Sedan har jag aldrig ens hört talas om Buzz. Vad är det???

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.