PPM…bondfångeri?…


igår ringde det från ett företag som heter Svenskfondservice.  Och vill att jag anlitar dem för att sköta mina PPM fonder med en garanti som jag kan bara få om jag tecknar den nu med engång.

Mitt svar blev att hon kan glömma det. Jag vill veta mer om företaget, och det vill jag läsa in själv.  Hon tyckte att det var i och för  sig okey hon skickar all info per mail och brev, (jag har i alla fall inte fått mailet än- det kan dock inte ta mer tid en några sekunder eller) MEN,  att hon vill spela in mitt medgivande nu med än gång.

Och det finns ju inget som gör mig mer förbannad när någon är så pushig. Hon menar att jag kan alttid makulera vår överenskommelse genom att jag ringer in inom 2 veckor.  Sure.  Och under den 2 veckors tiden är ingen anträffbar, eller så hittas inte den inspelade samtalet eller annan skit.

Om den här är ett seriös företag så har dem en ytterst oseriös sätt att ragga och kanske lura in kunder för att bli fast i ett förhållande man inte kan nästla ut sig.

Bondfångeri låter det. Om du inte tecknar avtalet NU med engång får du inte återbetalningsgarantin om något går fel.  För det gäller BARA om du tecknar det per telefon.

Jag tackade NEJ!

Imorse ringde det från ett annat företag angående grön el.  Han babblade om att man skulle få 20 % lägre pris, men jag blev så irriterad att jag inte lyssnade så noggrant. Jag vill ha såna information skriftligt så att jag kan läsa in mig, och inte i en snabb telefonsamtal, där jag glömmer bort det mesta inom 5 sekunder.   Men det är bara jag andra kanske föredrar det per telefon.  Men sen gjorde mig riktigt förbannad att han säger så här, jag ringer bara för att höra om du bor i en lägenhet?  ?????????????????????? Kolla upp innan, jag bor mitt i city vad skulle jag bo i? i ett slott?

Och igår ringde den en från hittaföretaget.se , men dem säger namnet så att du hör bara hitta .se.  Och han kollade om adressen dem hade är korrekt.  Vilket det var, men då ville han skicka ett faktura på 4 tusen kronor, och då blev jag skit förbannad, och skälde ut honom att varför ingen sa detta dagen innan när jag har varit i kontakt med hitte. se?

Då förtydligar han sig att han ringer från hittaFÖRETYAGET.se  Jävla skojare.  Dem kan dra åt helvete.

Jag väljer vem jag samarbetar med. Inte ni.  Förstår ni? Antagligen inte.

Det finns en svartlista.  Den brukar jag kolla lite då och då.

Idag blev jag uppringd av ytterligare en som vill hjälpa mig att få bättre pension genom att placera min fonder. Dem heter Premie Pensions fondservice . Dem fick inte heller mitt förtroende.

Annons

4 tankar om “PPM…bondfångeri?…

 1. Pingback: Fokus » PPMygel

 2. Här rings det på fredagkvällar och söndagar. Då blir jag extra förbannad. Frågar dom efter mig svarar jag: Nej, hon är tyvärr inte hemma. Hon är i Paris. När kommer hon hem då frågar dom. Om två veckor kanske säger jag då. Ja, då ringer jag då. Då blir man snabbt av med dom.
  PPM – låt pengarna stå kvar på den statliga fonden. Gör inget. Ingen idé. Jävla lurendrejeri.

  Gilla

 3. Jag håller med, jag HATAR också när olika sorters försäljare ringer och pladdrar på en massa och sedan vill att man ska säga ja till något. Jag vill också läsa igenom i lugn och ro. Framför allt, vill jag själv söka informationen om det jag är intresserad av, och inte bli uppringd av en massa folk som försöker truga på mig det.
  Nu är jag ju med i Nix, så det tar guskelov bort en hel del sådana där samtal. Men en del försöker ändå. Då blir jag jätte-otrevlig och avbryter dem mitt i svadan och säger ”nejtack” och bara lägger på! 🙂

  Gilla

  • Jag har nu kommit på ett jättebra vapen mot alla dessa försäljare. Ska testa nästa gång om det funkar och då ska jag berätta det för alla.
   tyvärr kan man inte nixa företagstelefon, så jag måste dras med drägget som då förstör för dem seriösa.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.