vart tog svininfluensan vägen?…


Ja, den är borta. Den har klingat av. Massdöden uteblev. Världens befolkning överlevde igen. Beslutsfattarna  klappar förstås sig själv på axeln att det är tack vare dem snabba insatserna?, då   60 % av Sveriges invånare gick och frivilligt vaccinerat sig, då först man har skrämt upp dem att alternativet är kanske döden.

Att det har klingat av även i länder där man inte brydde sig om vaccination är ju ett annan femma. Och man viftar tydligen lättvindigt bort.

Citatet är från DN, där man i en och samma mening säger emot sig själv :

Varför svinfluensan plötsligt klingade av är fortfarande en gåta. I Sverige kan det bero på att en stor andel, 60 procent, av befolkningen nu är vaccinerad men trenden är densamma även i länder där väldigt få är vaccinerade.

Med andra ord om trenden är det samma i länder där få har vaccinerat sig, så vad var vitsen med det? Förutom att vaccintillverkarna täljde guld.  Och om det var så farligt som det påstods varför avstod bland annat WHO-s Margareta Chan att vaccinera sig?  För om någon så borde just hon ha haft insyn i det påstådda världsfaran.

Jag avstod från att vaccinera mig. Och ifrågasätter hur genomtänkt var den egentligen. Där bland annat en av mina kunders barn som redan har haft svininfluensa fick vaccin mot svininfluensa. Trots att mamman upplyste skolsköterskan.  Vad gjorde den för nytta? Ungen har ju redan skaffat en naturlig skydd genom sjukdomen. Smarta människor jobbar på vården. Och hade jag varit mamman hade jag inte gett min samtycke.

Jag är inte övertygad att vaccineringen har skett för mänsklighetens bästa, utan var mer för ekonomisk vinningens skull. Och kanske har man försökt testa hur lättstyrda folket är runt om i världen.

Och brukar inte dem här influensastammarna mutera från år till år? Vilket innebär då att ny vaccin blir framtaget till det nya stammen.

Annons

3 tankar om “vart tog svininfluensan vägen?…

  1. Jag sa redan från början att det var hysteri bara och det visade sig vara sant och tur var väl det annars hade jag fått äta upp det resten av livet *L* jag gick aldrig och tog spruta, inte min sambo heller.

    Gilla

  2. Suverän sammanfattning! Huva så lurade vi är. Detta var en test. Det kommer mera. Dumma mamma som lät ungen få sprutan. Hon hade ju redan ett skydd. Bästa skyddet är genomgången influensa men det tjänar dom inga pengar på. Fy fan!

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.