att ta betalt in natura…


kan ha sina nackdelar. Särskilt i en tidevarv då allt kan filmas av alla för att kunna dra fram ur skjortärmen likt en trolleritrick  om  nödsituation uppstår.

Som i detta fall när den 86 ? -årige minister har lovat en säkert mycket fördelaktig och vinstgivande gruvavtal till en kvinna. Hon erbjöd tre kvinnor till  Narain Dutt Tiwari för att kunna förlusta sig. Smart drag av henne kan tyckas. Jag ser det mer att hon var egentligen en räv. Hon  skulle nog ha använt videoinspelningen i vilket fall som helst. Även om avtalet har blivit av. Hon hade nog hittat ett sätt att använda den för egen vinnings skull i utpressning syfte eller att skaffa sig andra tillgångar.

Sen reagerar också över att i vissa länder sitter så gamla kvar och aldrig vill lämna ifrån sig det makten dem någongång för länge-länge sen har tillskaffat sig. Numera dör dem ifrån posten innan dem unga får något chans, om dem inte rent av ärver posten efter fadern. Visst det går ju inte. Indien kallas ju för värdens största demokrati.

Annons

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.