lever farligt…


ingen ska misshandlas, det är ovärdigt...

Klart Berlusconi lever farligt. Har  retat upp många med sitt sätt att tackla problem. Rättare sagt han skapar ju själv problemet, genom att leva livet som sticker i folks ögon.

Han verkar  ha lite Mussolini fasoner och gör precis som det passar honom. Nu har någon retat upp sig rejält och gav honom en smocka.  Kanske fick han inte hans autograf. Visserligen var förövaren psykiskt sjuk ( är dem inte alltid psykisk sjuka), så man vet aldrig vad det retat upp honom, men det visar också att livvakterna kan inte genomskåda folk vad de tänker göra.

Några tänder rök också med , så slaget var inte litet heller, men än är det krut i Berlusconi, för han hopade ut ur bilen igen. Undrar om han ville ta hand om honom själv, eller ville bara visa att han klarade det hela.

Konstigt att han inte får på nötet oftare…

Annons

6 tankar om “lever farligt…

 1. Pingback: djävulen sover aldrig… « Divage

 2. Att inte fler åker dit är underligt. Han måste haft dåliga livvakter. Faktum är att folk i Italien älskar karln. Det måste man komma ihåg. Han fick en bruten näsa också. Hoppas han har bra läkkött-Han är ju i alla fall 73 år.
  Bilden på honom är hemsk. Den väcker sympati. För honom. Eller hur?

  Gilla

  • Ja, det är ju märkligt hur ett slag kan ändra perspektiv. För onekligen tycker man synd om karln. Fast man inte gillar honom, men man borde aldrig gå till såna ytterligheter. Klart att sånt väcker sympati.

   Gilla

 3. En smocka var det inte, utan en souvenir av Milanos domkyrka, Il Duomo. Om risken för att utsättas för oprovocerade attentat av ensamma galningar har ett samband med problem som skapats av offret, så borde Mona Sahlin, Lars Ohly och de ansvariga utgivarna för Sveriges största medier ligga väldigt illa till.

  Personligen tror jag dock att risken har ett större samband med den sammanlagda galenskapsnivån hos offrets motståndare…

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.