hastigt sjuk…


blev jag i måndags. Det är skrämmande hur snabbt saker kan gå. I ena sekunden mår jag bra i andra sekunden är jag helt utslagen.  Det blev bara att avboka kunderna och det gjorde mig ännu sämre.

Faktiskt kommer jag nästan inte ihåg hela måndagseftermiddag. Jag vet att min kompis var här för att övervaka mig lite men kommer inte ens ihåg att jag släppte in henne.  Men det kändes bra att hon var här.  Jag orkade inte ens gå hem för världen förvandlades till ett karusell. Och den snurrade som fan.  Men kändes hyfsat bra när jag låg och blundade.  Min vän hjälpte mig hem  när hon sen var klar med sitt arbete.

Idag mår jag bättre och jobbar. Jag fick ett virus på balansnerven  som heter vestibularisneurit.  Men man vet inte så mycket om det egentligen, och vet inte heller varför man får det.  Helt klart blir man lite skakigt när allt går i ett rasande fart. Jag hade ändå uppskattat om jag hade varit lite dålig innan, nedstämd eller känslan av att man inte mår bra, lite fingervisning vad som komma ska,men nothing. Ett jävla sätt att bli sjuk på 😉

Jag återkommer med nya info om nu någon skulle vara intresserad att läsa om det, men jag gör det även om ingen jävel läser raderna.  Så det så. Jag måste få ut  ur mig.

9 tankar om “hastigt sjuk…

 1. Pingback: höger eller vänster… « Divage

  • Ser också bara två.
   Jag precis virussöker min dator, för pekaren dansar för mycket och det har den aldrig gjort.
   Irriterande. Kan inte tro att det är virus, men man vet aldrig.
   Och om det är inte virus vet jag inte heller vad jag ska göra då.

   Gilla

 2. Det är stress. Kan du andas bra? Gör den här övningen. Sätt tungan bakom framtänderna. Andas in och räkna till fyra. Stäng munnen. Håll andan – räkna till 8. Öppna munnen och väs ut luften och räkna till sju. Upprepa fyra gånger. Vi andas ytligt – inte bra. Skön övning som jag börjat med. Kan göra flera gånger om dagen. Bra mot yrsel också skulle jag tro. Börja inte käka blodtrycksmedicin. Då är det kört. Ät omega 3 fiskkapslar – det gillar hjärnan.

  Gilla

  • Ska testa andningen.
   Käkar inga mediciner, förutom för mina leder och hjärtat som gärna slår oregelbundet.
   Har normal blodtryck.
   Man skulle kunna äta åksjuketabletter, men jag avstår för det är bättre att bli bra utan dem.

   Gilla

 3. Ibland kommer det som en blixt från blå himmel.

  Krya på dig snabbt som fanken. Låter inte roligt men jag hoppas det går över snabbt.
  Lyssna på kroppen, vill den vila – vila!

  Gilla

 4. Usch! Stackars dig! Vad kan det vara för konstigt virus? Du har väl inte vaccinerat dig mot svinflunsan? Till påsken 2008 fick jag vinterkräksjukan. Sånt jag bara läst om. En nära döden upplevelse kan jag tala. Bara kom. Jag var sjuk ett dygn. Sen var det bra igen. Virus vill ha fodervärdar så dom kan hoppa runt och stärka en. Du har varit fodervärd helt enkelt.
  Skriv mer om vad det är för sjuka.

  Gilla

  • Nej jag har inte vaccinerat mig. Och de vet inte vad är det som orsakar den typen av virus. Kanske stress? Nu är jag hysad bra, med lite mikro yrsel lite då och då.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.