det var ovanligt många idioter jag möttes i stan idag…


det är tungt...

Idag var jag tvungen att gå in i stan. Som vanligt har jag kameran med mig som alltid och ett snabbt ärende förvandlas lätt till några timmars. Det finns alltid nåt att fota.

Men idag har jag nog dragit på mig fel kappa som drog till sig idioter, eller så hade jag större behov av space, eller folk har helt enkelt inga spärrar alls längre.

Jag stod vid strömmen. Och övade lite att fota det strömma vattnet så att det blir så där sagolikt på bilden. Jag lutade mig åt stenräcket. och fotade på fri hand. Det tar ju sin tid att ta en bra bild med lång slutartid.

Helt plötsligt  blir det riktigt mörk i linsen. Då en idiot från annat land, ställer sig bredvid mig och börjar fota han med, därmed blockerar han helt och hållet för mig.  Man skulle inte ens stoppa en hand mellan oss. Och det fanns hur mycket plats som helst för övrigt. Han behövde verkligen inte trängas.

Senare på Centralstationen hände det igen. Jag står och fotar lite skugglek, i ögonvrån ser jag att några närmar sig, men jag stod ju inte i vägen, så jag fortsatta. Det var en familj, från fjärran öster, och nu var det kvinnan som knuffade till mig. Hon knuffade till mig! Och det var avsiktligt. Hoppas att hon halkade senare på nåt pommes.

Slutsatsen är att folk har blivit egoistiska idioter, som överhuvudtaget inte tänker på andra ( måste poängtera jag blockerade inte deras väg) och med såna aggressiva människor lite överallt är det inte så konstigt att krig är förekommande.

Här är några bilder:

här blev jag prejjad

här blev jag prejad...

och här blev jag knuffad ...i princip är jag ett med väggen

på väg hem ...efter festen kanske?

fin form

3 tankar om “det var ovanligt många idioter jag möttes i stan idag…

  1. Åh vilka vackra bilder! Magiska!

    Vad beträffar de där idioterna så står jag lika frågande som du. Det verkar ju helt sanslöst!!! Man fattar verkligen inte VARFÖR de beter sig på det viset? Vad var tanken? Helsjukt.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.