teach me Tiger…


En gammal låt dyker upp i huvudet, och undrar hur ofta någon sjunger den för Tiger Wood?

Uppståndelsen är ju stor nu när otroheten avslöjades om den storvuxna babyfacet Tiger. Men så himla konstigt är det ju inte.  Delvist verkar ju inte ligga i människornas natur att vara trogna, och delvist har just den mänskan inte ha gjort nåt annat än spelat golf.

Han var ju storspelare redan som barn. Drillades av föräldrarna hårt. Och hans mor verkar fortfarande ha övertag vad lille babyfacet gör. Och nu vid 34 års åldern  tar han in med besked allt vad han missade som ung tjur.

Det kommer säkerligen duka upp ännu mer chockerande nyheter. Vi har inte sett och hört allt än. Knarket måste han väl testa också. Och spriten. När den blir en spricka på fasaden vill skiten välla ut snabbt.

Nu är han förstås ångerfull och det tycker jag är bara patetiskt och lögnaktig. Hans intelligens blir ganska tydligt när han försöker övertala älskarinnan att hon ska radera hans nummer ur telefonen. Och DET meddelandet lämnar han på hennes telefonsvarare. Smart grabben. En riktigt hole in one.

Annons

2 tankar om “teach me Tiger…

  1. Vet du jag tänkte så här; hans pappa dog för något år sedan och det brukar ju finnas en stenhård förälder i varje hem där man tvingar fram en stor idrottsmänniska, ett barn som aldrig har ett val utan tvingas göra det pappan eller mamman eller båda önskar.
    Så när pappan dog försvann kontrollen kanske för honom för första gången i sitt liv och vad gör män med makt och pengar? De köper sig sex och beter sig ofta väldigt promiskuöst.
    Vidriga drag dessa män och kvinnor visar upp …

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.