behöver en ny kamera…


Min kamera ger inte så bra bilder. Och klart den är utan spegelreflex, Canon visserligen, men skärpan blir sällan bra. Och det är minst sagt retsamt.  Ännu mer retsamt att jag inte har råd att köpa för all pengar behövs för att överleva att vara eget företagare.

Många har nog inte det minsta aning om hur svårt är att vara företagare. Senaste är att fastighetsskatter återinförs vilket kommer höja hyrorna mellan 20 till 40 procent.  Många kommer nog tvingas att sluta då, kanske även jag. Fy……………

Men det var inte det jag vill skriva om utan att efter så många år som småföretagare har jag fortfarande inte råd att köpa en kamera som jag skulle vilja ha.

Panasonic lockar mig mest men den kostar 14000 kr.  Men jag tilltalas av att den är har en liten format och inte tung heller. Men inte så lätt att köpa till andra tillverkares objektiv.
Den andra som jag tittade på är från Olympus E-620 som är nästan lika liten i formatet men kostar halva priset.

Jag vet inte när jag kan lägga ut pengar på sånt nöja men är irriterande när bilderna blir oskarpa särskilt när den inte kan tas om igen.  Nåja jag säger inte att jag inte gillar oskarpt men det är jag som vill bestämma över hur bilden blir. Kameran ska bara lyda.

Här är några från idag:

träden i fönstret

cyklisterna i korsningen

staketen

Annons

2 tankar om “behöver en ny kamera…

  1. Jag förstår dig när det gäller kameran och hoppas att du till slut får möjlighet att byta, du är en duktig fotograf så jag skulle gärna vilja se vad du kan med en systemkamera.

    Gilla

  2. Pingback: Läsvärt 091126 | Törnebohms Hotspot

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.