sviniga tankar…


Stackars svinen som får stå ut mycket just nu.

Förutom att de blir till skinka för att Jesus föddes och då ska man äta så klart halvt ihjäl sig, så deras uppfödning lämnar en hel del frågetecken efter sig.

Folk envisas för att äta kött med kött från morgon till kväll, vilket ledde nu till att nassarna ska växa till sig i rekord fart. Så deras väl och ve kommer i fjärdehand. Minst.  Mängden har blivit viktigare än kvaliten.   För folket vill ha kött och det ska vara så klart billigt.

Alternativet är att äta mindre kött och mer grönsaker, men grönskarna har blivit också dyra. Svindyra för att använda ett gammalt uttryck. Och dem är också hårt drivna och har faktiskt inte så mycket smak heller. Eller kan det hände ju att jag har nu tappat mina smaklökar, men det tror jag inte , då chokladen smakar som det brukar. Än.

Kanske svininfluensan kommer  i rättans tid där vi kommer bli något decimerade, ( vilket jag egentligen inte riktigt tror på, men kan vara en scenario) för att jorden är överbefolkade och naturen behöver återhämtning.

Det är ju mycket just runt om man ska vaccinera sig eller inte. Jag avstår, och för övrigt finns ju ändå inte tillräckligt med vaccin i ett land som har velat organisera det hela minutiöst, men totalt misslyckades. Undrar förstår vad som kommer att hända om och när något oväntad inträffar i Sverige.  INGENTING.  Kaos. Som vid Tsunami.

Canada ställer in vaccineringen på grund av för mycket biverkningar.
Sverige gör inte det, för här tycker de att  biverkningarna  är inte alls något stort problem.

Möjligt. Men de kunder som har avbokat sina tider hos mig har avbokat för att de har vaccinerat sig.  Inte en enda har avbokat på grund av svininfluensa som enligt medierna sprider sig svinsnabbt.

Sen hade jag en diskussion med min läkare som jgorde mig riktigt förbannad. Jag bad henne att skriva ut Tamiflu som sägs vara bra när man har fått influensan. Hon sa, blankt nej. Jag får ringa henne när jag har väl fått influensan.
Och hur smart är det? När jag har 40 graders feber ska jag först då knalla ner till apoteket och smitta alla som kommer i min väg. Jag är  ju singel, har inte barn och inte föräldrar i min närhet heller.  Är det så smart då?  Svinigt tänkande tycker jag förstås.

Stackars svin. De har det inte lätt idag.

Hos Palena Inn och hos Törnebohms kan du läsa mer.

6 tankar om “sviniga tankar…

  1. Pingback: Svinigt värre i tider som dessa! « Palena Inn

  2. Håller också med! Inte om Tamilfu dock. Det ska du inte äta. Får du flunsan ska du göra som vanligt och sova mycket.
    Världen håller på att kränga sig ut och in. Det är bra att all idioto kommer upp till ytan. Hur skulle vi annars kunna åtgärda skiten.

    Gilla

  3. Pingback: Läsvärt 091125 | Törnebohms Hotspot

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.