iPhone-besvikelsen…


Nu har jag haft min iPhone i en vecka. Och den är på lagning. Redan. Så min besvikelse går inte att beskriva.

Jag är förbannad. För visst är den en trevlig tingest, men 2,5 timmes batteritid är rena döden.  Särskilt när jag redan i butik förklarade att jag lyssnar mycket på radio på mobilen. Men hon tyckte det är inget problem. IPhone har ju ingen inbyggd radio  men kan laddas ner som applikation och då kan jag lyssna den ändå, tom bättre en inbyggd då blir det aldrig radioskugga. Jag tycker att hon borde rekommenderat kanske en samsung eller en lg eller nåt annat som har inbyggd radio.

Så hennes rekommendationen avgjorde. Men vad hon INTE berättade att den äter batteri. Redan efter en timmes användning kvarstod bara 20 % batteritid. Så för att kunna använda den får man ladda iPhonen stup i kvarten. Skitdåligt.

Och nu får jag dessutom vänta i 2 veckor innan jag vet nåt om telefonen.(fick en lånetelefon under tiden)

Alltså hur roligt är det att köpa nåt nytt och så vara utan ändå för de inte kan göra ordentliga saker. Är det bara jag som har sån fucken otur med all nyinköpt eller  har andra samma problem också. Kan det vara så att rent allmänt är väldigt många undermåliga saker som lämnar fabrikerna.  För det är verkligen inte första gången jag råkar ut för att nyinköpta saker är dåliga redan från början.

Dessutom varför kan man inte testa telefonerna i butiken och då menar jag inte att ringa? Varför nästan alltid en attrapp man glor på, så att man inte kan känna efter hur en telefon verkligen fungerar?  Om man trivs med alla de möjligheter som finns inbyggda.

Annons

2 tankar om “iPhone-besvikelsen…

    • Ja, jag är mycket besviken. och besviken även över hur hanteringen sker. Lånemobilen laddade ur under natten, vilket är också en irritations moment. Hatar när saker inte är smidiga, det tar så mycket onödigt tid från en.

      Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.