knölen…är den farligt?


Min nacke gör ont. Det har den gjort nu snart i 4 veckor. Började samtidigt med min ögonmigrän.  Ögonmigränen klingade av efter ca 8 dagar, men smärtan i nacken bestod. Många smärtstillande konsumerades och fortfarande konsumeras. Var tom orolig om att jag skulle bli beroende av dem. (Här är dosen 2 vanlig treo och 1-2 naprosyn 500 mg  3-4 gånger per dag) Ibland hjälpte det men lika ofta hände inget särskilt den onda bestod.  men jobba gjorde jag ändå.

Jag var hos doktorn senast i fredags och fick remiss till en naprapat. Självklart upptäckta jag i fredags kväll ett knöl stor som en 5 krona bakom örat. Den är hård och den gör ont.  Med all sannolikhet just den knölen som orsakar smärtan som streamar ner på nacken och en bit ner på ryggraden.  Suck… nu måste jag igen till doktoro för att ta reda på vad är det för knöl som gör mina dagar  så jobbiga. Och fråga hur många dagar jag har kvar på jorden 😉 Så jäkla typiskt att jag upptäckte knölen EFTER besöket hos henne. Mitt liv i ett nötskal.

Tillägas kan att mina blodvärden visade infektion i kroppen, men bestämdes att det är kanske alltid så.

Annons

4 tankar om “knölen…är den farligt?

  1. Höörudu – det var tråkigt att läsa. Knölar ska man inte läka med. Vi får hoppas att det är en muskelknuta av något slag. Torrborstar du dig? Om inte börja med det. Då tömmer man lymfan vilket är bra.
    Tack för att du tipsade Julia Skott om min blogg. Såg det av en händelse.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.