Guillous allvarliga framtonig har blivit till tonårsfason…


Jag har nog aldrig sett Jan Guillou så glad och muntert sen KGB-skandalen om honom avslöjades. För han har alltid varit stel i alla sammanhang tidigare, det kändes som om han  svalt en pinne som tryckte något fasansfull så all munterhet blev till vånda. Allt stoppades effektivt av den svalde hemligheten. Av den hemligheten som han inte berättade ens till sina bästa vänner.  Och nu ska pinnen laxeras ut.

eller den är nog redan ute, för effekten kan ju ses i alla medier, där du berättar hur kul det var att leka spion.  Men om det var så kul, varför behöll den för dig själv? Varför berättade du inte för oss, och skrev om den tiden i din memoar.  Och vad har du berättat om ditt land till fienden under 5 år? Men du är författare så du kommer säkert sy ihop en hållbar historia  om hur och varför .

Palena Inn, Törnebohms

Annons

3 tankar om “Guillous allvarliga framtonig har blivit till tonårsfason…

  1. Pingback: AB:s okrönte kung Guillou är en förrädare! Visar nu hela skrevet! « Palena Inn

  2. Antonia: Jaa du! Är man röd får man göra vad som helst. Det är skrämmande. Men allt är nu uppenbarat. Hela Sveriges media står nu med brallorna nere.

    Klart han är glad. Tänk så mycket böcker han ska sälja nu. En riktig spion. Nu är det inte fake längre. Nu ska jag länka till dig.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.