den senaste mode: sy ihop munnen…


Jag försöker ju inte döma andra, men så klart gör jag det ändå hela tiden.  Försöker vara oppenminded också men det blir svårare och svårare.
Men kanske så är det när man är inte längre 25 år gammal. Bilden nyanserar sig på ett sätt jag inte trodde det var möjligt förr.

Fick några bilder i min brevlåda.
Vissa tycker jag är … helt okey, medan andra sätter igång mina tankar och undrar hur man har tänkt. Och framför allt varför?  Man tänjer gränser mer och mer för att visa upp sig som fantasifull och annorlunda.  Visst det lyckas emellanåt, men ganska snart kommer någon annan med en likadant, eller en ännu häftigare utsmyckning.

Och säkert är de många som drabbas av en och annan infektion också.

Dessutom nu när tatueringar är var mans egendom, har spänningen ganska litet, så man måste väl späda på.

stoppar ordflödet effektivt ;)

stoppar ordflödet effektivt 😉

kan inte vara enkelt att flyga...

kan inte vara enkelt att flyga...

svärmorsdröm

svärmorsdröm

hmmm...

hmmm...

ja...sexy

ja...sexy

lite biedermeijer stil....

lite biedermeijer stil....

Fast den sista är kanske inte så tokig ändå. Nu när min hals börjar bli lite så där kalkonaktig och åldrats 20 år snabbare än resten av facet, vore säkerligen billigare att snöra ihop den än att betala 45 000 för att facelift. Fast jag skulle ha den baksidan av halsen. 😉 Mer gömd så att säga.

Mera bilder kan hittas här -> modblog Värt att kolla. Och vill du helt förändra facet kolla hur man går till väga här ,( obs starka bilder.)

9 tankar om “den senaste mode: sy ihop munnen…

  1. Tycker också det är äckligt o lite skrämmande. Vägrar tro på att det är ”lyckliga” människor som gör sådant – i varje fall de mest extrema varianterna.

    Kristallina: Halsringar är det någon stam i Afrika som tillämpar. I varje fall gjorde de det förr. På kvinnor. Allt eftersom halsen töjde ut sig, så lades det på en ring till, tills halsen var JÄTTELÅNG.

    Om kvinnan sedan skulle vara otrogen, så tog man av ringarna och kvinnan dog! Halsen föll ihop och hon kvävdes.

    Gilla

  2. Herre du min skapare, nu fick jag en idé.
    Om jag staplar ringar runt halsen, så långt upp det går, då avlastar jag kanske min nerv som ger mig så mycket smärta. Skulle halsen blir längre lägger jag bara dit en ny ring till 😆

    Det kanske är lösningen av mitt problem 😉

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.