dagens månlandning…efter 3 månader


Det är ju många som inte tror på att människan har varit på månen. Jag tror det inte heller.

Nu görs det nya försök att erövra vår nära granne månen. Man har skickat iväg en raket för att  låta den krascha mot månens yta.  Det tog TRE månader innan den var framme. Tre månader.  Ganska lång tid.
När Apollo 11 sköts ut 1969 tog det bara 4 dag dit och 4 dag tillbaka.  8 dar jämfört med 90 dagar.

När jag hörde nyheten i radio sa de något lustigt.  Att Nasa ska  analysera det ”upprörda dammet”. Lät ju förbaskat roligt. Hoppas att dammet kom över sin upprördhet och nu har hunnit lugna ner sig och låter nu vackert analysera sig.Vet inte om det är bara jag som tänker i bilder, men det såg roligt ut.

hur rymde den månbilen i den lilla kapseln?

hur rymde den månbilen i den lilla kapseln?

Varför valde man att krascha på baksidan av månen? Ju för den ligger på riktig skuggsida och chansen är kanske större att hitta nåt som liknar vatten. Men varför påstår  media  att man skulle kunna se kraschen från jorden?

Färden ned mot kratern Cabeus vid månens sydpol följdes av flera rymdteleskop, bland annat det svenska Odin, och rader av jordbaserade teleskop.”

Sydpol är sydpol och ingen baksida. Men vem vet vad som kan hända när usa är inblandad. Faktum är att jag  inte ser månen idag. Igår var den där när jag tittade ut genom fönstret. Idag ser jag ingenting.  Bara ett svart hål……………………….ja, just det, det är en tjock molntäcke framför månen idag. Kanske av de upprörda dammkornen som visar upp sin superstyrka   😉

bild från edgemagasinet

Annons

7 tankar om “dagens månlandning…efter 3 månader

 1. Vilka otroligt okunniga kommentarer! Kolla litet på några vetenskapliga källor istället för på dom som tjänar pengar på att sälja böcker och filmer om ”månbluff” till de okunniga! Jag har en stor mängd originalmaterial från tiden det begav sig och även tekniska beskrivningar på allt från Saturn V raketerna till månbilarna och rymddräkterna. Inga problem. Människan HAR varit på Månen!

  Gilla

 2. Pingback: oroande rapport om månen…med bildbevis! « Divage

 3. Gud vilket bra inlägg! Här har vi beviset. Jag brukar fråga hur Apollokillarna kom tillbaka till jorden. Om dom hade bensin med sig till hemfärden o s v.
  Har dom varit där en gång måste dom ha sett om det fanns vatten. Ha, ha, ha… va kul!

  Gilla

  • Jag har också mediterat över hur i helsike kom dem tillbaka, när uppskjutningen är så stort apparat och så mycket ska det stämma med väder och vind. Och från månen lättade dem kanske av ren viljekraft.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.