renoveringsmaradörer…


Renovering

renovering

Jag har alltid undrat en sak. Hur tänker alla dessa människor som köper nya lägenheter?  Man går på massor av visningar ofta. Lägenheten de tittar ska helst vara stylad, för att man ska se möjligheterna. De som säljer lägger ner en hel del peng just för att den ska vara  lockande så att hugade spekulanter driver upp priset för att komma åt just den lägenheten.

Allting verkar vara perfekt, läget, storleken, vitvarorna osv. Man pungar ut en massa pengar. Lägenheten ovanför mig gick en bit ovanför 3 miljoner för 67 m2.

Så det måste ha fallit i smaken för dem som köpte. Så varför i helvete börjar man renovera?  De som hade det innan höll med renoveringen i 2 hela jävla år. Förstörde varenda helg, och oftast kvällarna fram till 9.  De har spikat in hundratals spikar borrat lika många håll i väggen, ibland undrade jag om det finns kvar ens en kvadrat meter utan hål, ändå hade dem bara kalla väggar fri från all utsmyckning. Spartansk så det ekade – till min stora förtret., för det störde.

Nu har de sålt. Äntligen. Jag hoppades på något lugnare grannar, men ack vad besviken jag blev. De river ner och ——RENOVERAR.

Men varför inte köpa en lägenhet som har renoveringsbehov. Varför lägga ner en massa miljoner för en topplägenhet och börja om från början.  Är det någon som har en bra förklaring? För jag kan inte räkna ut det ! Förutom att folk har mycket mer pengar än vad de vill erkänna ens för sig själva. . Eller så är dem bara slösande idioter.

2 tankar om “renoveringsmaradörer…

  1. Folk vill ha något att göra. Dom står inte ut med att sitta och titta på varandra bara. Nu får du skaffa dig en lägenhet högst upp någonstans så du slipper alla dårar. Eller kanske du skulle köpa ett litet torp med vedspis vettja.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.