ska man ha restaurang om man inte kan grundläggande brandskydd?…


Melker Andersson. Hur många av dina restauranger ska brinna ner? En gång är ju ingen gång, men två gånger börjar det bli en vana. Och hade du inte en utryckning även till ditt hem också där du glömde steken i ugnen, när du gick hemifrån?

Om man har en restaurang bör man inte ha fungerande utrustning för att kunna släcka snabbt och effektivt om brand uppstår. Vilket säkert  kan lätt  hända i ett restaurangkök.

Ligger köket dessutom bredvid en bensinstation får man tänka sig extra noga.. Får ni ingen utbildning om sånt i kockakademin?

Jag misstänker en vis försumlighet.

Annons

4 tankar om “ska man ha restaurang om man inte kan grundläggande brandskydd?…

 1. Pingback: Upprepade mordbränder mot kändiskocken Melker Andersson | Svensson

 2. Melker kanske gjort sig ovän med fel människor.. först agerade de utifrån.. och nu en infiltrerande pyroman på insidan…? Men visst.. det är väldigt sällan restauranger brinner bara av en olycklig slump…

  Gillar din blogg, btw! 🙂

  Gilla

 3. På vilket sätt skulle det betraktas som försumlighet av Melker, eller ha nåt med utbildning på kockakademien att göra, att Grill brann ner efter ett regelrätt attentat, där nån kastade in en brandbomb genom skyltfönstret – mitt i natten?

  Att man sen placerar ett kök med gasoltuber och rykande het matlagning vägg i vägg med Preem.. det är ju en annan femma.. Kanske inte det smartaste valet. 🙂

  Gilla

  • Har man en restaurang bör man se till att man har rätt utrustning om det skulle brinna. Vilket lätt kan hända i en restaurangkök.
   Kanske var den förste branden en attentat, men blir märkligt ändå när någon blir drabbad igen oavsett om det är personalen som dabbar sig eller om det är en attentat. Man ofrivilligt tänker tanken om det kan stämma. Har man så dålig karma, eller killen är född med riktig otur?
   Jag bor och även jobbar ovanför restauranger. Känns inte riktigt lugnt om olycka hända så lätt, och finns inget man kan stoppa den med.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.