än är det krut i gumman…


Vissa vet helt klart hur och varför livet ska levas.  107 år men letar efter en ny make, för livet är tråkigt utan sällskap. Fast hon är ju redan gift. Men maken duger inte. Han är på AVVÄNJNING, då han är beroende av knark. Frågan är ju varför knarkar hennes man. Har han insett att han har gift sig med en kvinna som är 70 år äldre en han själv?

Eller har maken insett att Wook som hon heter kanske kommer att leva minst 100 år till. Man kan ju börja knarka för mindre. Vissa behöver ju inte ens orsak till det.

Hon har redan varit gift 23 gånger. 23 gånger. Det är ett jävla massa mycket. Hon har verkligen legat i. Säg att hon har gift sig i unga år, kanske var hon bara (fördomar från min sida, så klart) 15 år första gången. då har hon varit gift 92 år sammanlagt. och delad 23 gånger blir…. 4 år per make.  Säkert levde hon längre än så med vissa av de, medan andra fick kanske färre år. Ombytlig var hon den saken är säker. Kanske kunde bli en bra bok, kanske inte.

Undrar vad den 37 åriga maken såg hos en rynkfabrik? …hmmm…Det där var elakt sagt. Men kvarstår ändå min fråga. Varför? Och varför har han knarkat ner sig? Men hon är gullig. Om han lovar att han kommer tillbaka, då väntar hon på honom, annars tar hon en ny make.  Vem vet de kanske redan står i kö för henne.

Gumman har ju visst nåt.

11 tankar om “än är det krut i gumman…

 1. Ha ha, otroligt med sådana krutgummor! Att hon ens orkar tänka tanken på att gifta sig IGEN!!
  Men apropå hennes unge make – hon måste väl ändå ha en massa pengar??? Eller? Annars är han nog pervers på något sätt.
  Vad hon är, vet jag inte, men det kunde bli en bra bok att skriva om hennes liv! 🙂

  Gilla

  • Nej, hon har inga pengar, för grannarna ska köra henne till Kuala Lumpur för hon har inte pengar till det. Hon vil besöka sin unge make och höra om han tänker komma tillbaka, annars blir det en ny make. Vilken ultimatum!

   Gilla

  • Ju mer jag tänker på det desto mer osannolikt blir det hela. Världen har gått på en blåsning, och det hela blir som Geshali fallet, bara man nekar till det konsekvent så har man inget val än att tro på den. För Usa kommer aldrig erkänna och det är säkert dödsstraff på en om man glappar.

   Gilla

 2. Kallt som bara den i går och idag. Tycker vintern kan vänta lite. Eller hur? Jag ska måla klart runt fönster och annat. Det kan man bara göra när det är torrt. Hoppas på en fin indiansommar.

  Gilla

  • Hoppas också på en fin indiansommar. Men folk har redan plockat fram päls och mössor. Undrar varför. Det är ju trots allt inte kallare en 10-14 grader på morgonen och varmare under dan. Att folk ska alltid överdriva.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.