syns jag inte så finns jag inte…


kändis och kändis och kändis och...

kändis och kändis och kändis och...

Snart visas en ny intelligensbefriande familjeunderhållning i något av tv-kanalerna. Kändisar – Vinexperten Bengt Frithiofsson, trummisen Mickey Dee, Pippiskådisen Inger Nilsson och journalisten Ann Söderlund – kommer visa upp sina antagligen sämsta sidor i djungel, så alla som är intresserade kan gotta sig på deras okända och rätt triviala sidor.

Kändisar och kändisar… flera av de har jag inte det blekaste aningom vem det är.  En kändis behöver väl inte presentation för att man ska veta vem hon/han är.Deras kändisskap står tydligen inte på topp så då hoppar de på en förnedringssåpa.  Kanske får karriären lite mer snurr. Får de ett hög lön? Eller bara helt enkelt så att de vill synas på alla sett, oavsett vad saken gäller. Bättre att synas i en utskälld program än att inte synas alls.Syns jag inte så finns jag inte, eller?

Gud va skönt att jag inte har TV.

2 tankar om “syns jag inte så finns jag inte…

    • Du sa inte fel saker men kanske du sa inte allt som ville ut. Och det är ju inte lätt för man vet delvist hur mycket tid man har på sig, och hur man ska strukturera bäst. Sen glömmer man också under stress.
      Jag kallar för det ”trapphus tänkare” med andra ord kommer man alltid på först när man har hunnit ut ” i trapphuset” vad man ville eller borde ha sagt. Eller?…

      Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.