gamla reliker vill helst stänga av internet…


han vill stänga internet vid behov

han vill stänga internet vid behov

Det är helt klart skrämmande att det sitter bakåtsträvare i höga positioner, som helst av allt vill att folk i allmänhet ska kunna styras som boskap. Skulle de kunna genomdriva totalbestämmande och diktatur så skulle de säkerligen göra det också. En av de är Jay Rockefeller, en gammal relik som vill helst stänga ner all internet . Jag antar också att han är inte helt ensam om det, särskilt inte i USA. Visserligen blev hans första förslag – ”att presidenten skulle få makt att helt enkelt ”stänga av” internet” – nedröstad, men han och hans likar ger helt klart inte upp.
De är bra på att vränga ord och få till att på ett eller annat sett genomdriva det de nu vill förverkliga.
Det är helt klart att vissa tycker att det är skrämmande att fölket har fått ett forum där man kan ”gadda ihop sig” och genomskåda makten. Så nu även en av världens så kallade största demokrati vill styra människornas frihet.
Hoppas att det är inte så många kvar av sådana gammal stofiler. Och hoppas verkligen att Obama och hans stab är bättre än att låta sig bli påverkad och köpt av en Rockefeller som egentligen borde ha pensionerat sig sen länga och lägga sin tid på att förädla rosorna i sin trädgård. Men det har han säkerligen redan en underbetald mexikansk trädgårdsmästare anställd.

Annons

2 tankar om “gamla reliker vill helst stänga av internet…

  1. Har du inte hört talas om New World Order – NWO – där är han med. Snart stängs nog nätet för vi – boskapen – får reda på hur det verkligen förhåller sig. Dom håller också på med vaccinering för att få ner antalet människor på jorden. Med undermåligt vaccin. Jätteläskigt!

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.