vem släckte ljuset?…


Jag har lite extra jobbigt just nu. Och det gör ju inte lättare att man har värk. Det gjorde att jag tog starka piller och pilrena i sin tur  gjorde att jag inte kunde somna. Så det blev enbart 3-4 timmars sömn. Nåja, går inte och grämer mig över sånt, för jag vet att jag tar igen det nästa natt. Eller natten därpå.

Jag lovade min kompis att följa henne till Formexmässan, och jag ställer inte in nåt bara för att sömnen var kort. Vi träffades 9.00.

Mässan är ganska stor, och tyvärr såg jag inte heller direkt något nytt. Såg mest ut som förra året, samma monter, samma stil samma varor. Ytterst lite framåtanda skulle jag kunna säga. Stiltje. Alla går i samma spår. Det var inte heller så intressant att göra bilder. (kommer kanske några sen om jag orkar….)

Kände inte direkt att mina pengar ville byta ägare. Inte i år.

Numera är inte heller lika frikostiga med att ge bort påsar, men det överlever man  också. Roligast var runt matavdelningen. Mycket att smaka, mår nästan fortfarande dåligt, så mycket JAG smakade. Blandat,- choklad, sylt, pesto, olja, hårdbröd allt.

Så runt 5 var man slut.

Tröttheten kom över mig runt 10.00 på kvällen, så jag kröp till sängs, trodde att jag skulle slockna med en gång. Men nej. Precis innan jag skulle falla i sömn kom ångesten över mig. ( det gör varje kväll) Och det gör mig klar vaken.

Ayn Rand: och världen skälvde... hoppas att jag också förstår om dess storhet...

Ayn Rand: och världen skälvde... hoppas att jag också förstår så småningom dess storhet...

Som vanligt börjar jag läsa. Och passande läser jag Ayn Rand: Och världen skälvde..,. Vet inte vad jag ska tycke om boken. Den är på 1200 sidor vilket är en fördel- jag gillar nämligen mastodont läsning, att kunna  leva med historien att sugas in av händelserna. Det är en filosofiskt triller som utmanar OCH inspirerar. JAaa…jag vet inte om jag håller med. Jag vet inte vad jag ska tycka.  Har läst 200 sidor men det känns varken inspirerande eller intressant.  Men det kanske kommer igång på sida 500. Det sägs att det är det mest lästa boken efter Bibeln. Vet inte. Stålindustrin ÄR inte så himla spännande…Men jag är inte heller stor fan av Bibeln.

Hur som helst… började läsa boken. Sen vaknade på morgonen liggandes på min högersida med handen liggande på boken, precis som jag låg på kvällen. Det ända som var annorlunda att ljuset var släckt.

Så vem släckte ljuset?
Och vem kommer att läsa detta inlägg?

Annons

3 tankar om “vem släckte ljuset?…

 1. Stackars dig. Inte kul med värk. Det var nog du själv som släckte lampan. Ibland vet man inte riktigt hur det går till när man somnar in. Boken har jag inte läst. Har läst Lars Noréns dock och den var på 1 600 sidor. Tung att hålla i.

  Gilla

 2. Jag kommer och läser detta inlägg 🙂

  Den boken skulle jag inte kunna hålla upp ens. Den väger ju ton. I alla fall för min nacke som inte kan tänka sig att hålla emot en arm med flera kilo bok på andra ändan.

  Jag läser en kortroman just nu, det går bra 😉

  Hoppas du inte ger upp i första taget, vill säga de första 500 sidorna.

  Gilla

  • Den är i pocket, så den väger inte så mycket. Men det vore nice om det skulle hända något….jag kämpar ett tag till. Vill väl skapa en eget uppfattning varför den kalls världens mest lästa efter bibeln. Kunde jag läsa biblen, som inte heller nåt höjdar bok ( enligt mig) så kan jag kämpa igenom den här också. Kanske blir jag salig jag med och mumlar lite mystiskt …och vem är John Galt?…

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.