till alla idioter som cyklar på trottoaren…


...vad är det som är fel på er? Nu har ni fått eran cykelbanor, ni kan fortfarande cykla även på bilbanan, så varför måste ni prompt ockupera även trottoaren. Hade någon kommit på lösningen för vingar skulle ni troligen störa även flygtrafiken.

Det är en pest att gå ut från sin port för det är nästan alltid någon som kommer i ilfart. Jag är allvarlig orolig för min och andra gåendes säkerhet.

Det är märkligt hur ni har skaffat er tunnelseende, ser varken till höger eller vänster utan bara kör och ni förväntar att andra ska maka sig undan. Igår såg jag en kvinna falla omkull för hon har kört mot rött och kolliderade med en taxi som kört helt lagenligt.  Min första insikt var att springa och hjälpa, men då andra hann före så tittade jag lite på spektaklet. Jag kan säga …jag tyckte inte ett dugg synd om henne.  Ingen hjälm, färgblind och vårdslös. Har absolut inget att göra i trafiken. För er som undrar har hon klarat sig så hon kunde cykla vidare, Har hon lärt sig nåt? Det tvivlar jag på, hon cyklade säkert igenom nästa rödlyse också. Hon klarade ju sig. Varför ska hon se upp.

Såg en annan kvinna svänga ut framför en bil utan att se sig för.  Bilen fick bromsa i så klart.

Lär er trafikvett och ge fan i trottoaren medan cykelbanorna gapar tomma.  Jävla pack!!!!

Annons

7 tankar om “till alla idioter som cyklar på trottoaren…

 1. Mysko är det i alla fall. Det står fel hos mig. I går hade jag 250 träffar. Inget syntes på hundralistan. Idag när jag hade 30 låg jag på plats 21. Nu ligger jag på 51. Man undrar ju. Nu är det bara 113 000 inloggade. Ibland är det 214 000 någonting. Vafan gör folk. Plockar dom bär?

  Gilla

  • Om man ändå kunde ta reda på hur de listorna fungerar? När jag var bortrest hade jag en dag 1430 träff för den humoristtjejen Nour El-Refais som visar både bröst och kön offentligt har råkat göra något. Antar jag. Alla sökte på henne som galningar eller så var det bara sökmotorerna.

   Gilla

 2. Ha, ha ha… Måste dom cykla i stan bland alla bilar. Det är väl att utmana ödet.
  Köpte en begagnad cykel igår för 400:- Den ska jag cykla på här på gården. Till postlådan o s v. Kanske jag tar en sväng till affären 6 km bort. Om jag orkar. Kanske jag lägger i en bild och skriver ett inlägg om min gamla cykel-
  Har 236 läsare på mitt sista inlägg och ändå syns det inte bland dom 100 bästa. Ibland räcker det ju med 30 för att komma upp där. Det måste ha hänt något. Eller hur?

  Gilla

  • Jag vet inte hur de räknar, men många av träffarna är nog tomma träffar utan egentlige läsare. Det är sökmotorerna som jobbar och det ses som en träff. Vill man se de riktiga så kan man göra inställning, där sökmotorer utesluts.
   Jag vågar inte ställa in så själv, då jag oroar mig att det är nog bara en handfull människor som läser en. Kändis bloggar är nog mer intressanta än vanliga människors tankar och åsikter.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.