Ryssland och sanningen…


…är tydligen skilda saker.  Av något outgrundlig orsak förtiger  Ryssland sanningen tills det

vattenkraft på fall

vattenkraft på fall

motbevisas. Vad är det de försöker dölja? Hela historien med Artic Sea låter märklig från början till slut. Och nu vid avslut är rapporteringen också väldigt sparsamt. Undrar vad som fanns egentligen på den båten?

Turbinolyckan som har kostat runt 75 människors liv. Olyckan som tros ha utlösts av att ledningar sprang läck under ett reparationsarbete. Men idag ser man på en inspelad film att det kanske ändå var nåt annat som har hänt.Vad som egentligen har hänt kommer vi få veta…sen.
Precis som med Tjernobyl, som de försökte tigga ihjäl, eller när atomubåten sjönk med besättningen. Sanningar kommer fram men först måste man pressa ur de.

uppdatering: Flera av länkarna ja har lagt i det här inlägget har tagits bort. och det visar att sidan finns inte längre tillgängligt. Jag undrar förstås varför, för de fungerade när jag kollade direkt efter att jag har länkat.  Jag kan bara spekulera… stod det osanningar i artikeln eller någon annan vill inte att historien ska visas upp för hela världen.

Annons

12 tankar om “Ryssland och sanningen…

 1. Pingback: dimridå istället för järnridå?… « Divage

   • Ok. Nu har du gått löst på min sida utan att säga så mycket, förutom att jag är rasist och sprider fientligt stämning.

    Hur vore det om du kanske skulle komma med nåt fakta eller förklaring varför DITT ÄLSKADE LAND jämt pratar utan att säga så mycket.

    Gilla

 2. Ingenting med Ryssland har någonsin varit synonymt med ordet eller frasen: sanningen. Det enda sanna var Boris Jeltsins mystiska utspel och fyllor, det var i alla fall äkta. När han stod på stridsvagnarna när Sovjetunionen föll så verkade han i alla fall nykter men när makten smyger sig på måste spriten döva samvetets ”pockande” röst…

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.