precis vad jag oroade mig för förigår…


han hade tur...och överlevde

han hade tur...och överlevde

Nu mår jag så klart mycket bättre. Den 10-de augusti uttryckte min oro över att de spränger under vårt och även under  andras hus. Alla lugnar mig att de vet vad dem gör?

Men vet de det verkligen? Jag vill inte bli spridd över stan i små äckliga bitar. Har faktiskt andra planer.  Varför måste grävas tunnel när man skulle kunna göra trafik ovanför. Trevligare också. Så att man ser nåt. Sverige är ju inte direkt Lichtenstein. Här finns ju utrymme så det räcker och blir över.

Klart man blir orolig när de inte har koll var de har lagt sprängämnet och borrar rakt in i laddningen.  Så säg inte att man inte ska vara orolig när amatörer som jobbar…eller så han inte sitt kaffe i tid för att vakna, eller bråkade med älskarinnan….eller vad som helst. Hallandsåsen? är den klar än?

Farligt är farligt oavsett om man påstår nåt annat eller inte.

Annons

2 tankar om “precis vad jag oroade mig för förigår…

 1. En tröst som hjälper mig föga…så olycksdrabbad jag brukar bli annars. Men jag ska peppa mig… och så har man inget att säga till heller. Jag kan ju inte stoppa en bygge, men spårvagnar hade nog varit mer välkomna OCH mysigare också.
  Tyvärr så sparas ju överallt, kostnader dras snävare och nog är det så även i stora projekt som detta. Och vem vet vad det kan leda till. Att köpa krutet på svarta marknaden för där är det billigare, men styrkan är kanske inte det samma.
  uuuuu….nu lägger jag band på min fantasi för den börjar ju skena iväg alltför mycket…

  Gilla

 2. Antonia 🙂

  Lite lustigt att du skrev om detta häromdan men du kan nog fortsätta känna dig trygg för rent procentuellt sett av alla byggen och sprängningar som sker dagligen så kan nog dessa olyckor räknas i promille

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.