man är som alla andra…


Jag vet inte om jag blev glad när jag nu fick veta att jag är som alla andra. Jag har då aldrig strävat efter det. Jag ville aldrig ha samma klänning som kompisen  eller kompisar sprang i. ( läste någonstans att när Blondinbella köpte ett par skor på en viss butik sprang alla vanabis tjer och köpte samma skor så att det tog slut på lagret. Jag skulle ha slängt ut skon om jag hade råkat köpa före henne) Jag har inte heller fungerat i grupp för jag ville alltid nåt annat än de flesta. Vilket kunde alltid reta någon.

Har alltid strävat efter individualism. Gick och går alltid mot strömmen. Kan vara ensamt, men det skiter jag i.

Men när jag läser hur vi köper årskort på gymmet, för att sen inte utnyttja den, inser jag att jag är precis som alla andra. Jag har bränt 3  årskort hittills,  fler blir det däremot inte. Jag antar att det är nog just vi som är den lönsamma delen för gymmen. Medlem som har betalat dyrt, men sällan eller aldrig är där, man sliter inte på apparater, behöver inte städas efter, har inga syra miner, ställer inte massor med dumma frågor, utan betalar sitt årsavgift sen ser de aldrig röken av oss. Guldläge.

Apropå individualism. Jag sticker alltid ut i en mindre grupp. Folk brukar även komma ihåg mig. Undrar hur jag skulle vara i en grupp som alla andra var som jag är? Antagligen skulle jag känna mig ganska obekväm.

Annons

2 tankar om “man är som alla andra…

  1. Jag är som du. Säregen. Inte som andra. Vill inte vara. Tycker massan är dum och manipulerbar. Tur för makten att inte alla är som mig. Jag ska inte vaccinera mig t ex. Tror inte på klimathotet o s v. Tur att vi är som vi är för hur skulle det annars se ut.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.