Pride 2009


Jag gick till Kungsgatan för att kolla en ny bärbar dator. Hamnade mitt i Pride så passade på och tog några bilder. Nåja 300 blev det. Här är några:

Alla var glada, inga ägg kastades heller. Förstår inte heller varför andra länder (oftast öststater) tar det så illa vid sig att de går till och med till närkamp. Varför retar det upp att homosexuella klär ut sig en gång om året? De borde skaffa sig nåt vettig hobby istället att trakassera andra bara  för att de är inte som de själva. GUD! Och Karnevalen är  ju inte värre än vilken karneval som helst i vilken delar av världen som helst.

Undrar hur många som tågade, för det verkade aldrig ta slut. (nu vet jag: det  var 111 ekipage (orkade faktiskt inte se allt, och ca 50 000 som tågade). Fredligt var det, medan i Saudi-Arabien 32-årige Mazn Abd al-Jawad riskerar nu dödsstraff genom stening för att han pratade om sitt sexliv.

Visst kan jag själv bli irriterad om allt sexsnack i radion som redan uppdukas till frukost sen fortsätter till lunch och blir det inte mindre sex snack om senare heller.

Men stena? Måste vissa länder alltid gå till överdrifter?

Och nu även den här. Att hatet kan vara så stark att man inte ens drar sig för att mörda människor för deras läggnings skull. Som jag skrev tidigare mord är inte lösning på livet. Det är inte lösning på någonting alls.

Annons

6 tankar om “Pride 2009

 1. Jag glömde totalt bort att jag lovat att skicka dig koden så du kan skydda dina bilder lite grann iaf.

  Här kommer den:

  </script

  Kopiera rakt av och klistra in överst i din kodmall. Du kan också ändra min text (Fråga Först!) till vad du vill det ska stå när folk försöker stjäla bilderna.
  Kram

  Gilla

 2. Bra att Saudien sätter exempel. Har TV och idioter verkligen inget bättre för sig än att prata om att han haft sex. IRL anser man såna människor pantade som skryter. Oftast ljuger killar också.

  Saudien är inte äckligt som Väst..

  Gilla

  • Så enligt dig är det helt okey att en människa stenas till döds för att han har skrutit om sitt sex liv? Tyvärr kan jag inte hålla med dig. Även om jag själv tycker att det är för mycket sexprat överallt i media. Men död? nääää…

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.