mediamarkt.se vi skriver 2009…2010…2011


Min laptop är värre än om jag hade hällt sirap i. Får starta om minst 3 gånger innan jag kan göra nåt på den.

Så det börjar bli dags att köpa nytt för styrplattan är inte långt ifrån att gå håll i heller. Helt utnött.

det är inte smuts, det är utnött...

det är inte smuts, det är utnött...

Tänkte kolla läget just på Mediamarkt. Men icke. Jag har aldrig sett en sån icke hemsida som MM stoltserar med. Man kan inte kolla någonting. Man kan inte ens skicka ett mail till de och fråga varför de inte anstränger sig mer. Deras hemsida är bara puckad.

Jag bor i City – har inte ens en månadskort, har ingen bil, har verkligen ingen lust att åka ut för någonting jag kanske inte hittar. Men kanske finns i deras andra butik.

Näää… Mediamarkt.se… istället för idiotiska och jävligt irriterande IQ befriande reklam skulle ni kunna satsa på en bra hemsida.

Jag kollar Elgiganten och Onoff och SIBA istället. De är iallafall på gångavstånd. Och försäkring tänker jag  inte nu heller att köpa.

Uppgradering den 7:e Juli 2011

Eftersom många verkar gå in och läser den här inlägget, var jag och kollade igen MediaMarkts hemsida. Förändringar kan ju ske……  Men den har inte blivit särskilt bättre, bara litet. Men i princip är den lika värdelöst som det var 2009. Visst varuhuset har ett bra sortiment, men varför inte visa upp den på en superproffsig hemsida.

Annons

9 tankar om “mediamarkt.se vi skriver 2009…2010…2011

 1. Jag retar mig enormt på att man ALDRIG kan nå någon via telefon eller mail. Har ring massor av gånger på flera telefonnummer men får ALDRIG SVAR. Inte heller på mail jag skickat.

  Gilla

 2. Jag håller fullständigt med. MediaMarkt har en mycket dålig hemsida. Denna bristande öppenhet i prissättningen via Internet sidan, som en informations service till sina möjliga kunder är ett skämt …

  Gilla

  • Och har inte hänt nåt på deras hemsida på 3 år. Men kanske de pressar priser så hårt att det räcker inte till en vettig hemsida. Vore dock bättre om de skippar istället den puckade tv-reklamen de kör i tv-n.

   Gilla

 3. Jag håller fullständigt med. MediaMarkt har en dålig hemsida. Denna bristande öppenhet i prissättningen via Internet sidan som ett informations service till sina möjligt kunder…

  Gilla

 4. Håller med, en usel hemsida, men dom har bra sortiment på det mesta, hur billiga dom egentligen är har jag ingen aning om, jag handlar mest på OnOff eller Elgiganten eftersom dom finns i min lilla stad.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.